Analiza tehnică versus analiza fundamentala: care tip de analiza e mai bun?
Raspunsul e unul singur: cea mai buna e analiza tehnică si analiza fundamentala.
Pe vamist am cam neglijat analiza fundamentala.
Asta in primul rand pentru ca ma axez mai mult pe cea tehnica.
Multi considera tranzactiile la stiri riscante. Altii le prefera. Si nu numai ca le prefera, dar au si succes tranzactionand astfel.
Cred ca ar fi mai mult decat util un thread in care cei care folosesc analiza fundamentala sa treaca periodic in revista cele mai importante stiri ale zilei/saptamanii, cu explicatii mai mult sau mai putin detailate:
- la ce se refera
- ce previziuni sunt
- care sunt reactiile posibile in caz ca rezultatele sunt mult mai proaste sau mult mai bune decat cele asteptate.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Analiza tehnică versus analiza fundamentala: care tip de analiza e mai bun?
Raspunsul e unul singur: cea mai buna e analiza tehnică si analiza fundamentala.
Pe vamist am cam neglijat analiza fundamentala.
Asta in primul rand pentru ca ma axez mai mult pe cea tehnica.
Multi considera tranzactiile la stiri riscante. Altii le prefera. Si nu numai ca le prefera, dar au si succes tranzactionand astfel.
Cred ca ar fi mai mult decat util un thread in care cei care folosesc analiza fundamentala sa treaca periodic in revista cele mai importante stiri ale zilei/saptamanii, cu explicatii mai mult sau mai putin detailate:
- la ce se refera
- ce previziuni sunt
- care sunt reactiile posibile in caz ca rezultatele sunt mult mai proaste sau mult mai bune decat cele asteptate.
Multumesc anticipat pentru postari!!