Sari la conținut

Forex Club


maslow

Postări Recomandate

Open a trading Account and get 100 USD for Free.

Link-ul este urmatorul:

 

http://www.fxclub.com/incentive/

 

Daca vi se pare ceva dubios cu compania asta sau aflati ceva despre ei ar fi bine si frumos sa postati, pentru a beneficia si altii de informatii. Eu am dat peste link intamplator in timp ce cautam altceva pe net si mi s-a parut mult mai interesant decat Marketiva care-ti ofera gratis numai 5 USD. In plus brokerul respectiv este inregistrat NFA.

Editat de maslow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

astia sunt tipii cu concursul "cine pierde mai repede" (rusi de la mama lor, sediul central in rusia), este un tread despre ei, unde mi-am spus si eu parerea.

 

eu NU as deschide cont la ei.

 

cele trei filmulete (acu or fi avand mai multe) sunt insa interesante si MERITA vazute, eu le-am adus cu un streamer ripper si le am pe harddisk, daca cineva are un ftp care sa mearga repede la upload (in total cele 3 filme sunt 784 de mega, compresate ASF, se pot deschide cu media player sau winamp si vedea de cate ori este nevoie) si pe care poate sa il faca public pentru o perioada, le pot pune acolo, pentru a fi downloadate de restu forumistilor si sterse dupa aia (chestie de copyright??)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare un pic ciudat, am vrut sa deschid cont si sunt acolo niste intrebari cam ciudate. De exemplu, te intreaba daca ai fost/esti un membru din asociatia NFA, aceasta intrebare m-a duce cu gandul ca ei vor sa aiba grija sa nu se joace murdar cu membri NFA; in fine poate sunt eu paranoic, poate o sa ma inregistrez alta data dar mie personal mi se pare ciudat. Iar faza ca iti dau 100$ ... si ea mi se pare ciudata, apai daca se inregistreaza 2000 de persoane ar trebui sa plateasca 200 000$ :D

 

Alta chestie:

"Trade full value of your account with zero margin

  No Margin Call

  Leverage in Base Currency"

Nu am mai auzit de asa ceva :D

Si cand vreau sa accesez:  "Read more about our FX Trading Terms >>> " nu merge, imi apare " Not Found... "

Cum ziceam poate sunt eu paranoic dar... o sa vedem.

Enjoy the weekend.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

corectie: acum au 4 filme, a mai aparut chart analysis part 2 intre timp.

O sa il car luni de la servici, ca merge mai repede, de acasa nu am nici o sansa sa folosesc streamer-ul, apoi va fi disponibil pt doritori.

 

@maslow

please sterge cheia de identificare care apare in link, si lasa numai linkul de baza care se termina cu .com, e destul. Nu e nevoie sa faca cineva trace dupa mine, si in plus miroase a referal link :D, stiu ca nu ai pus-o cu intentie, si in plus, cheia aia se schimba, e posibil ca linkul sa devina inactiv in viitor asa cum e scris acum (poti verifica ca daca intri de 10 ori pe pagina aia, urmand linkul din pagina principala, primesti chei diferite, am mai zis asta si cand am vorbit despre concurs)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Sigur ca da, oricand, cu doua conditii:

1. sa fiu la servici (ca acuma) ca de acasa plang langa el pana transfer 700MB

2. sa existe doritori de a avea filmele (deocamdata nimeni nu si-a exprimat dorinta).

 

Daca apari, da un semn sa incercam cum merge un transfer.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

serverul ftp se gaseste la adresa:

ftp://89.32.125.167:21

user: guest

pass: guest

 

va fi functional pe baza de cerere(dar in general va fi pornit in timpul zilei), ore de functionare intre ora 9dim si 10seara.

mom pe el sunt doar 2 filme,

daca mai sunt si alti doritori care vor sa faca upload de materiale pe server sa ma contacteze pe privat pt a le da user si parola.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

mom pe el sunt doar 2 filme

Vin si restul, dar de la mine inca merge greu. Am dat traceroute si se pare ca semnalul crapa sau intarzie foarte mult undeva in zona bucurestiului (client.hotnet.ro??). Practic nu am reusit sa uploadez cu viteza mai mare de 15k/s si asta doar ocazional, in rest merge cu 4-5k/s. Sper ca in ro, inside, sa mearga mai bine. Adica pt cei care vor sa downloadeze.

 

Un alt motiv este diferenta de fus orar, cand la mine e dimineata, sunt la servici pe tzeava grasa si as putea uploada, la voi e noapte si serverul e off. Practic trebuie sa astept ora 2 sau 3 pm, pana ma pot loga, iar eu la timpul ala dispar in productie, nu prea mai stau prin birou. Nu ai putea sa il lasi ON si noaptea, macar pana termin tot de pus? cred ca doua nopti ar fi destul.

 

M-am suparat pe aia de la FX Club ca ma puneau sa ma inregistez cand voiam sa downloadez filmul (linkul era redirectionat spre un formular de inregistrare care imi cerea date PREA personale). Drept urmare le-am hacuit pagina de web. Nu foarte profesional, childish stuff, adica nu am facut nimic care s-ar putea numi hackareala, doar am gasit cu putin noroc (si cautand atent :D) folderul in care tineau filmele si am vazut ca aveam drepturi de read in el. Drept urmare am carat tot ce am putut. Acum am 5 filme in engleza plus o gramada de filmuletze in ruseste, peste 20. ("Bleah!" mi-a zis F.M. pe messnger, "eu nu stiu rusa!"). Nu e nevoie sa stiti ruseste, va prindeti imediat ce vor sa zica, mai ales ca arata pe grafice. Filmele in ruseste sunt mai complete, apar chestii care au fost scoase din versiunea engleza, precum si o istorie a firmei FX Club (foarte interesanta de urmarit, pentru datele economice pe care le contine, dar si care vine in sprijinul a ceea ce spuneam cu firma de familie, bosii sunt sotz (b..b..bogat!) si sotzie (b..blonda si buu..bu..blonda! sper ca nu citeste nevasta-mea :D si 80% dintre filiale sunt la rusi).

 

Later edit: acuma de exemplu (9:15 AM ora Ro, dupa calculele mele) FTP nu merge. Daca citesti, te rog sa il pornesti. In plus, al doilea film nu stiu daca e complet, nu am apucat sa verific. Se pare ca tipii au schimbat filmuletele, adaugand in fatza lor "risk disclaimer", in USA nu le merge ca la mama Rusie, ii iau aia de la CFTC de gat. O sa verific daca primele doua filme sunt diferite si in continut, si daca nu, le las asa, adica nu le mai pun pe astea noi care au si partea cu riscul (oricum nu intereseaza pe nimeni, oamenii vor sa se imbogateasca nu conteaza care sunt riscurile :D. Daca apar diferentze si in continut, le voi re-uploada.

 

Pipsuiala placuta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.