Apollo Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Cine are long Euro acum, ar fi bine sa asigure. Se pregateste sa o dea la vale. Cat , nu stiu. Uitasem sa zic : parerea mea e ca s-ar putea sa o dea la vale . Ca dupa aia imi sariti in cap ca sunt Mama Omida . Editat Ianuarie 30, 2013 de apolo Citează
Massenna Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Depinde la ce grafic te uiti, La weekly chart EUR/USD mai are inca de crescut. Eu merg cu ordine buy stop atata timp cat trendul se mentine crescator. Reversul va trebui sa fie intradevar puternic pentru a contracara tendinta urenta.1.40 pare un prag usor de ating in contextul actual..pana in luna mai cu siguranta ca va trece de acesta tinta. Citează
Apollo Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Cine are long Euro acum, ar fi bine sa asigure. Se pregateste sa o dea la vale. Cat , nu stiu. Uitasem sa zic : parerea mea e ca s-ar putea sa o dea la vale . Ca dupa aia imi sariti in cap ca sunt Mama Omida . Ca sa fie treaba treaba . Citează
Apollo Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 La weekly chart EUR/USD mai are inca de crescut. Weekly este intr-o tendinta bearish. Saptamana viitoare, in opinia mea, e posibil sa fie bearish. Caderea e posibil sa inceapa si de maine si poimaine si saptamana asta sa inchida bearish si atunci tentativa de cadere s-a consumat. Daca saptamana asta inchide pozitiv, cred ca saptamana viitoare va inchide negativ. Daca nici viitoarea, atunci dupa 11 februarie. Oricum, pana nu apar semnele pentru saptamana negativa, voi intra cu precautie long, intraday. Citează
Barbones Postat Ianuarie 31, 2013 Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) 3575 end of the month? 1.40 next? Editat Ianuarie 31, 2013 de Barbones Citează
sutz Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Intra SL-urile acuma la greu, sa vedem cum se inchide ziua de astazi, oricum de saptamana viitoare intra din nou pe long Citează
johnbull Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 (editat) @sutzca bine zici! cred ca s-au facut bani la greu azi pe sl-uri, mai ales la time frameuri mici!!! Iar acum vad ca-i executa si pe shorteri! azi fac broacarii festival pe banii de pe sl-uri. si-nca nu-i gata ziua!!! Editat Februarie 1, 2013 de johnbull Citează
Barbones Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 (editat) Eu zic ca a fost chiar clara ziua. Buy de la high ul de luna trecuta. La NFP era prea sus deja chiar daca era de buy.Azi se poate sa inchida la 3685 daca nu sare mai sus de 37 cu mult Editat Februarie 1, 2013 de Barbones Citează
johnbull Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 + 4.500 EUR. pozitie inchisa. In total am recuperat 10.000 Eur si am adus contul al starea initiala! bine si asa! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.