Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Nu sunt sigur, dar parca imi aduc aminte de cand citeam chart patterns .

post-3825-0-98412300-1359645777_thumb.jpg

Asta nu e un pattern :-? ?

Cred ca il gasii. Cumva asta ?

post-3825-0-81485900-1359646090_thumb.jpg

Editat de apolo

• Răspunsuri 226
  • Citiri 77,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

In general stirile de la sfarsitul saptamanii trecute si inceputul saptamanii acesteia au fost negative pentru USD, nu mizez neaparat pe o crestere a lirei, mai degraba pe o depreciere a dolarului. S-ar putea sa incepem cu un decalaj pe crestere intre GBP/USD saptamana viitoare.

Postat

@apolo

nu prea. oricum eu merg pe daily, asa ca in general fac o tranzactie pe zi. iar 10.000 e cel mai mic cont al meu, asa ca...tre sa am mai mare grija de el, ca-i mic. Daca fac 4-5% sun clientul sa mai bage ca e baiat!

Postat

Pana la urma cred eu ca odata si odata vor fi izbucniri puternice ale acestei paritati deoarece de mult timp se consolideaza intr-un triunghi pe termen lung. Nu putem sti unde va sparge (sus sau jos) dar, o va face odata si odata. Dar si cand o sa sparga, o sa fie cutremur.post-4941-0-70288000-1359668387_thumb.gif

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Uneori poate fi asa de simplu sa facem anumite observatii, uneori mai putin. Exemplul de jos face parte din prima varianta. Cati au vazut-o oare? Asta e intrebarea.

post-2510-0-29494100-1361855501_thumb.png

Daca aveti un deja-vu, comparati imaginiea aceasta cu cea din postul #24 din topicul Ce sistem sa aleg! Tot nu v-ati prins - eu nu va spun, va las sa o dibuiti de unul singur.

Succes!

Postat
Offtopic

Eu am vazut-o. :)

Pai si concluzia este? Si daca ai vazut-o, ai intrat? Printscreen! Printscreen! Printscreen! Printscreen! Printscreen!
Postat

Nu as sta prea mult in tranzactie la 17 urmeaza stirile pe usd

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.