Sari la conținut
Postat

Buna tuturor si bine v-am gasit.

In primul rand vreau sa ii felicit pe toti cei care depun atata munca pentru acest website. Este de mare ajutor pentru toti cei intersati.

Sa incep cu inceputul.... Sunt o romanca plecata de 10 ani din tara cu domiciliul acum in Canada. Anul trecut am inceput sa ma interesez despre forex si am citit pe internet, si am citit, si am mai citit pana cand am inceput sa fiu confuza de atat informatie. Am intrat pe foarte multe forumuri si una dintre intrebarile multora (si a mea atunci) era cum sa reduci timpul si greselile pe care le faci daca nu ai ghidarea unui mentor. Si daca decizi sa ai un mentor, unde il gasesti.

Eu sunt adepta studiului de una singura atata timp cand nu reinventez roata asa ca am cautat un mentor. Si l-am gasit. Este de fapt o companie de la care am invatat si eu si sotul meu sa facem trading. Aceasta companie, formata din 3 oameni, nu este pe piata sa faca cursuri forex ci sa faca bani din trading. Personalitatea lor si ceea ce ofera insa a facut ca in cateva luni sa fie contactati de atatia oameni care vor sa faca cursurile lor incat s-au decis sa se extinda. Trebuie sa mentionez ca asemenea curs nu este ieftin ($5000 USD + sistemul de computere cu 4 monitoare - $2800) insa de cand am facut acest curs viata mea si a familiei mele s-a schimbat complet: nu mai avem servici, facem forex ca business, suntem acasa cu copilul nostru, nu ducem grija banilor...

Cred foarte mult in aceasta companie si in oamenii care o conduc. Nici unul dintre studentii lor "nu au voie sa esueze" pentru ca sunt urmariti si ajutati la fiecare pas pe care il fac. De exemplu, cand incepi sa faci trading pe demo, primele 200 de tranzactii le trimiti la verificat (tema pentru acasa). Ei se uita la fiecare tranzactie in parte si iti spun ce faci bine si ce nu. Atata sunt de convinsi ca ceea ce fac ei poate fi multiplicat incat ofera banii inapoi la orice persoana arata ca folosind sistemul lor nu fac bani.

Acum de ce va scriu asa un email lung...nu sa va conving cat de grozava este aceasta companie, ci pentru ca asa cum am mentionat mai sus, vor sa se extinda, si vor sa faca un studiu de piata sa vada daca este cerinta in Romania.

Pentru voi cei care face-ti trading de ceva timp, dar si pentru incepatori, ma intreb daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns.... Din cate am inteles eu se uita la a trimite cel putin doi profesori in tara, care sa fie contactul direct. Cursul va costa $5000 USD, este destinat celor care vor sa faca din forex o afacere si nu doar un hobby, contine cunostinte de trading si despre piata, psihologie, money management, sistemul de trading ( un sistem asa de bun incat anul trecut li s-a oferit 10MIlioane de USD de o companie din Elvetia), garantia ca vei reusi sau primesti banii inapoi, acces direct la acesti profesori pentru orice intrebare si comentariu.

Va rog sa intelegeti ca nu vreau sa fac reclama nimanui, motiv din care nu am mentionat nici un nume. Pur si simplu vreau sa vad care este cererea pentru un asa curs in Romania. Cum considerati pretul acestei scoli, tinand in minte faptul ca este destinat a fi "cheltuiala de a incepe o afacere" si care este entuziasmul pentru Forex.

Va multumesc anticipat.  http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/shy.gif

• Răspunsuri 38
  • Citiri 20,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat
  • Moderators

Hai sa sparg eu gheatza.

Departe de a ponegri sau lauda ceea ce povestesti, suna foarte frumos si mie personal imi place. As fi insa foarte curios sa vad un extras cu tradingurile tale pe ultimele 3 luni. In pipsi, ca nu ma intereseaza cati bani vehiculezi. Pe urma mai vorbim. Poti posta asa ceva pe forum? Daca nu, macar sa ne spui cate trade-uri ai facut in ultimele 3 luni, cate dintre ele au fost profitabile, si cu cati pipsi in total, cate au fost pierderi si cu cati pipsi in total. Trei linii de text. Multumim anticipat.

Spor la pipsi.

Postat

Cursul va costa $5000 USD, este destinat celor care vor sa faca din forex o afacere si nu doar un hobby, contine cunostinte de trading si despre piata, psihologie, money management, sistemul de trading ( un sistem asa de bun incat anul trecut li s-a oferit 10MIlioane de USD de o companie din Elvetia), garantia ca vei reusi sau primesti banii inapoi, acces direct la acesti profesori pentru orice intrebare si comentariu.

"scump domnule, scump, dincolo era mai ieftin"

- realitatea e ca in Romania cine si-ar permite sa arunce 5000$ pe acest gen de cursuri deja nu are nevoie de ele, nu va face forex are alte surse de venit si nu duce grija banilor.

-daca super sistemul de trading este oferit la pachet inseamna ca elvetienii erau batuti in cap, puteau da 5000$ si il aveau sau fac eu o afacere dau 5K si obtin 10meleoane, asta da afacere :D :D

P.S. 5000$ pot fi cheltuiti mult mai cu folos, iti deschizi un cont live la unul care ofera microlot si te joci cu ei pana inveti forex, s-ar putea sa ai sansa dupa cativa ani sa ai si profit din ei

Acum de ce va scriu asa un email lung...nu sa va conving cat de grozava este aceasta companie, ci pentru ca asa cum am mentionat mai sus, vor sa se extinda, si vor sa faca un studiu de piata sa vada daca este cerinta in Romania.

se pot extinde, exista si in Romania suficienti care cred ca tot ce zboara se maninca si vor contribui procentual la bunastarea familiei tale

Postat

eu cred ca cei 5000$ sunt mult peste posibilitatile omului de rand din romania, in canada ar insemna probabil 2 3 salarii, la noi ar insemna probabil salariul pe 1 an.

incearca sa te gandesti cui vrei sa te adresezi. daca cautati oameni fara prea multa minte, cu putin acces la informatie si cu multi banii trebuie sa cauti in alta parte nu pe forumuri.

Postat

Cere cam mult pentru un asemenea curs,mai ales tinand seama de nivelul veniturilor de la noi..... Ideea in sine mi se pare buna,doar ma intrebam daca chiar EXISTA un sistem pentru care sa ti se ofere 10 milioane de $??

Postat

Suma de 5000$ este mare pentru traderii de rand.Cu suma asta poti deshide un cont la un broker mult mai bun ca cei care ofera mini accounturi de 250$ si studiul il faci individual.

Tradelover are dreptate.Sa vedem si noi cat de bine tranzactionezi dupa ce ai luat cursurile de la firma respectiva.

Postat
  • Autor

Suma de 5000$ este mare pentru traderii de rand.Cu suma asta poti deshide un cont la un broker mult mai bun ca cei care ofera mini accounturi de 250$ si studiul il faci individual.

Tradelover are dreptate.Sa vedem si noi cat de bine tranzactionezi dupa ce ai luat cursurile de la firma respectiva.

Va multumesc tuturor care au raspuns la acest subiect. Dupa cum spuneam, nu este compania mea, asa ca nimeni nu va contribui "la bunastarea familiei mele". Pur si simplu sunt purtatorul de cuvant.... Stiu ca pentru romanii de rand $5000 este o suma mare, tocmai de accea am si lansat intrebarea. De asemenea inteleg ca multi cei care citesc forumurile nu au asemenea venituri sau increderea intr-un sistem care promite reusita. Va rog sa intelegeti ca nu vreau sa vand nimic, ci pur si simplu ma intreb daca voi ati da 5000$ pe un curs care ofera banii inapoi daca nu reusesti in forex si dovedesti ca folosind acest sistem sub indrumarea profesorilor, nu ai reusit.

Cat despre a folosi $5000 sa inveti pe pielea ta, este o parere personala. Eu una am platit aceasta suma pentru ca am vazut o scurtatura pe care o pot lua, fara risc, insa am privit aceasta investitie ca o cheltuiala de a incepe un business, si nu ca un hobby. Ori daca stai sa te gandesti cate afaceri poti deschide cu acesti bani in conditiile in care sa cumperi un restaurant McDonald platesti peste 100,000. Din nou, este numai parerea mea personala si nu vreau sa contrazic pe nimeni sau sa schimb parerea nimanui.

Cat am facut eu in ultimele luni? Aproximativ 20 - 40 pips pe zi, folosind -12 pips stop loss si intrand in tranzactii cu nu mai mult de 1% din cont. Bineinteles ca am avut si traduri negative, ca doar gradina fara buruieni nu exista, insa per total am avut aproximativ +400 pips pe luna. (da, stiu ca o sa credeti ca vand gogosi ca asa am crezut si eu despre acest sistem inainte de a-l proba pe eu insami). Punctul meu insa nu este sa va demonstrez cat de bine trade eu sau nu, tocmai de aceea nu voi dezvolta mai mult.

Lasand la o parte toate povestile de mai sus, daca ati auzi ca in Romania exista o firma care cere $5000 pentru un curs in forex, garanteaza ca primesti banii inapoi daca nu faci profit din forex, se adreseaza celor care privesc forexul ca o afacere, ati face cursul?

Inca o data va multumesc pentru toate raspunsurile. Faptul ca ma ajutati sa imi fac o parere despre traderii si tradingul din tara este apreciat.

Postat

Eu as vrea sa fac acele cursuri daca as avea bani, dar sunt liceean si nu imi pot permite :D Deci... totul se rezuma la bani.

Postat
  • Autor

Eu as vrea sa fac acele cursuri daca as avea bani, dar sunt liceean si nu imi pot permite :D Deci... totul se rezuma la bani.

Carboon, multumesc pentru raspuns. Asta era ceea ce vroiam sa stiu.:D

Postat

Cat am facut eu in ultimele luni? Aproximativ 20 - 40 pips pe zi, folosind -12 pips stop loss si intrand in tranzactii cu nu mai mult de 1% din cont. Bineinteles ca am avut si traduri negative, ca doar gradina fara buruieni nu exista, insa per total am avut aproximativ +400 pips pe luna.

deja pe mine unul nu ma intereseaza, pe un sistem cu acest mod de trade nu as da nici macar 1$, scalpul mai devreme sau mai tarziu tot la faliment duce, sunt tare curios daca peste cativa ani tot supersistemul asta il folosesti

prefer ca cele din imagini, una mai veche si una chiar de astazi:

Postat
  • Moderators

[bai ce rai puteti sa fiti. Sariti la gatul femeii si nu o lasati imi dea cifrele alea... railor. Si uratilor! :P

Personal, ori de cate ori citesc un post de genul asta, gandul ma duce la James Randi. Pentru cei care nu stiu, James Randi este un fost iluzionist, care timp de 41 de ani a facut bani (milioane de dolari!) fraierind oamenii, si este la ora actuala unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta. El spune ca oamenii au o tendinta inauntrul lor de a VREA sa fie fraieriti (cam la fel cum Elder vorbeste de auto-distrugere). Este faimos trucul lui prin care prezenta o usa mare de stejar si spunea ca pentru 5 dolari puteti intra pe usa aceea intr-o camera unde veti vedea cum pot fi fraieriti oamenii. Multi curiosi plateu cei 5 dolari si intrau intr-o camera in care nu era nimic. O camera goala. Si ieseau apoi pe alta usa din spate, realizand ca ei au fost fraieritii. Si culmea, desi oamenii vorbeau intre ei, si te-ai fi asteptat ca a doua zi sa nu mai vina nimeni sa plateasca cei 5 dolari, totusi, a doua zi erau mai multi clienti decat in prima zi. Daca balciul statea 10 zile in targ, incasarile cresteau cu fiecare zi ce trecea. Fiecare fraierit isi aducea prietenii sa ia si ei tzeapa. Ba mai erau unii care intrau de cate 2 sau 3 ori (in aceeasi zi sau in zile consecutive) in camera respectiva (si plateau 5 parai de fiecare data), sa vada fraieritii, ha ha ha. Dar nu asta e motivul pentru care gandul ma duce la Randi. Ci concursul de 1000000 de dolari. Exact, ati citit perfect, un milion de dolari. Tipul asta Randi, stie toate trucurile si a navigat toate apele in meseria lui. El a sustinut sus si tare la radio si in presa ca nu exista paranormal, nu exista supranatural, chestii oculte (ca fantome, spirit, etc) si ca tot ce se prezinta ca numere faimoase de telepatie, telekinezie, etc, sunt de fapt doar trucuri ieftine (el este cel care l-a demascat pe Uri Geller ca fiind un impostor, realizand si el aceleasi chestii, cu indoitul lingurilor fara a le atinge). Si a militat continuu ca oamenii sa se dezvete de toate credintele astea "nestiintifice" care sunt daunatoare social si moral si care ajuta la proliferarea a mii de sarlatani (apropo' ca tocmai traduceam pe alt tread din cartea lui Elder cu sarlatanii). Deci intr-o emisiune difuzata prin anii 60, Randi a fost atacat in direct de catre un ziarist care l-a acuzat ca nu "put your money where your mouth is". Si atunci s-a nascut celebrul pariu: Randi a oferit 10 mii de dolari din banii lui personali oricui poate demonstra ca are aptitudini paranormale, intr-un cadru controlat. Premiul este in vigoare si astazi, intre timp averea lui Randi a crescut, iar premiul a depasit de curand granita celor UN MILION de dolari (cu donatii, dobanzi, etc). Pe scurt, oricine crede ca are aptitudini paranormale, poate aplica online la www.randi.org, are voie sa aleaga singur locul, materialele, sa propuna un protocol de testare, etc. Toate negocierile se desfasoara online si pot fi citite in pagina respectiva. Inutil de specificat ca cei mai multi vin cu teorii complicate prin care demonstreaza ca paranormalul sau supranaturalul exista. Raspunsul lui Randi este invariabil acelasi "nu ma intereseaza, tot ce vreau este o demonstratie practica". Si tot inutil de specificat, dintre miile de aplicanti de-a lungul celor 50 de ani, nimeni nu a reusit sa demonstreze ca are aptitudini paranormale si sa incaseze milionul de dolari!!

Site-ul in sine nu e mare scofala, dar este o capodopera in arta negocierii. Felul cum oamenii lui Randi (fundatia JREF) negociaza protocoalele respective "la sange", face toti banii, mai mult decat milionul de dolari oferit ca premiu. Mai mult decat arta razboiului a lui nenea SunTzi. Aplicantii se strofoaca de nu mai pot sa demonstreze ca Randi e dobitoc. Dar nici unul nu poate arata nimic practic. Si toti reusesc sa se faca pana la urma de ras. Unii sunt asa de comici, in naivitatea lor... De cate ori am probleme la servici, ori mi-e jena sa ii spun vreunuia ce gandesc despre el, ma reintorc la pagina lui Randi si mai citesc cateva negocieri de protocol de acolo (www.randi.org/research/index.html si dati pe "the log of aplicants") ca sa imi fac curaj. Tocmai am citit cateva noi posturi acum 10 minute :P

Eu asteptam de la doamna de mai sus niste cifre, care sa imi foloseasca la calculele de mai jos. Dar voi, ca niste rai si urati :P sariti la gatul femeii, acu s-a speriat si a fugit, dar nu-i nimic, o sa facem calculele si fara cifrele respective. Pedeapsa pentru voi, cate 5 flotari, 3 genoflexiuni si apoi atarnati de tavan o atza cu o piulitza legata la capat (pendul) si chinuiti-va 10 minute sa o miscati cu puterea gandului, fara sa o atingeti. Nu se stie de unde sare milionul de dolari. Eu mi-am pus una deasupra patului acum vreo 2 ani, prilej cu care am constatat ca e foarte buna: ori de cate ori nu dorm pe forumuri, ca acuma, ma duc in pat, ma concentrez la piulita sa o misc cu puterea gandului si adorm mai repede ca Mr. Bean cand numara oile cu calculatorul de buzunar.

Coniderand ca in Canada, unde asigurarea auto, ca sa dau doar un exemplu, e 480 de parai lunar, un individ are nevoie de cel putin 30 de mii pe an ca sa supravietuiasca, daca mai pui si sotul, copilul, sa zicem 100 de mii de parai anual. Canadieni. Daca ni se spune ca

de cand am facut acest curs viata mea si a familiei mele s-a schimbat complet: nu mai avem servici, facem forex ca business, suntem acasa cu copilul nostru, nu ducem grija banilor...

atunci trebuie sa ne gandim la ceva mai mult... 10 mii de cad lunar, ceea ce inseamna 120 de mii pe an.

Deci scoti 10 mii de parai lunar din trading? Daca da, banuiesc ca firma aia meseriasa nu te-a invatat sa risti 50% din cont la o tranzactie. Stand in procentul de risc de 2% si avand si pierderi temporare, cat ai in cont? Dupa calculele mele iese pe la un milion de canadieni. Dolari.

Este de fapt o companie de la care am invatat si eu si sotul meu sa facem trading.

si ati platiti de doua ori cate 5000? Plus sistemul de computere? ori ati cumparat si doua sisteme, si aveti acum un sistem complex cu 8 monitoare? :D

primele 200 de tranzactii le trimiti la verificat (tema pentru acasa). Ei se uita la fiecare tranzactie in parte si iti spun ce faci bine si ce nu.

Deci sa repetam ca sa inteleg si eu:

Aceasta companie, formata din 3 oameni,

care au 100 de clienti (numar arbitrar, ales ridicol de mic, ca sa fie in avantajul tau, probabil ca au mii de clienti, daca sunt asa faimosi), care trimit fiecare cate 200 de tranzactii (total 200*100=20000 de tranzactii) au timp (desigur in timpul liber, pentru ca firma de fapt

nu este pe piata sa faca cursuri forex ci sa faca bani din trading.

adica probabil noaptea, ori printre picaturi) sa se uite fiecare la 6666 tradinguri (in cat timp??) iar unul sa se uite la 2 in plus, ca sa iasa 20000, probabil seful lor ca ala este mai bazat, si sa scrie fiecare rapoarte pe care sa le trimita la clienti...

Apropo, in cat timp ai facut cele 200 de tranzactii? Alea demo. Firma ta te invata sa faci scalping, sau trading? Daca ai facut swing, cu o tranzactie la 2 zile (cel mai putin posibil, in medie, cu 2-3 perechi valutare, ori poate aia te invata sa urmaresti toate perechile valutare din prima zi? Eu dupa multa vreme inca nu sunt capabil de asta si trebuie sa ma concentrez la cateva perechi) atunci probabil ca ti-a luat cam un an de zile sa faci tranzactiile demo. Deci daca zici ca esti de un an in biznis, de cate luni ai intrat pe real si ai facut profit? Daca asta e prima luna, sorry, dar este irelevant. Revino cu acelasi post la anul viitor.

Nimic din postul tau nu se pupa. Nu am gasit nici o fraza de care sa ma agat ca sa fie in avantajul tau. Nu am mai mentionat aspectelde discutate de Nicu si de cei dinainte, faza cu elvetienii, etc. Personal cred ca cauti un mod de a veni in Ro si vrei ca vreun fraier sa iti plateasca biletul. Daca firma vrea sa trimita 2 instructori in Ro (aoleu! 2 din 3? pai acolo cine mai ramane?? aaa, sefu, ca el era mai bazat) nu cumva cei doi instructori sunteti tu si sotul tau?...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.