Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Se poate incerca un SELL atent si micut de vri-o 100 de puncte

http://smages.com/t/29/8c/298c89d301f526a65c2316b333f261ca.jpg

Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu sunt indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri

Editat de iordaki
  • 2 luni mai târziu...
Postat

intrebare..... de ce acum nu se mai coreleaza UJ-ul cu EU? dpdv de politica monetara as avea un raspuns dar.... as vrea sa stiu parerea voastra a celor cu vechime :) thx

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

to late :) am iesit din acel short :) demult, :) e adevarat ca in paguba vreo 60 pipsi :) dar asa cum toti stim, decat sa pierdem mai mult am preferat sa iesim ca in ziua respectiva(uita-te la data) sa se duc in jos :) ehhhh np, pierderea era acoperita de EU pe long :) si raspunsul era ca inca nu citisem ca incepuse marea interventie a bancilor centrale :)

• Moderators
Postat

sorry pt intarziere :), dar mi-a scapat postul. L-am gasit intamplator, umbland dupa treadul cu atc08 in care voiam sa postez.

Totusi, linkul pe care l-am dat este foarte interesant, si se merita citit de toti aceia pe care ii intereseaza corelatiile.

• 8 luni mai târziu...
Postat

O eventuala intrare short pe 4h va astepta formarea unui barpatern in zona de rezistentza minora creata de ochiul stang al pinbarului daily.Explicatiile se vad si pe charturi!

post-1363-1245993428_thumb.png

post-1363-1245993438_thumb.png

• 3 luni mai târziu...
Postat

Paritatea UsdJpy se afla in mijlocul unei consolidari intre nivelurile 90.41 si 87.99.Luand in considerare trendul descendent consemnat pe termen lung,cred ca este foarte probabila o retestare a nivelului inferior al consolidarii la 87.99.

post-3952-125554597786_thumb.gif

• 7 luni mai târziu...
Postat

Pe 1h am evidentiat doua scenarii in functie de nivelul destul de evident care momentan este rezistenta.

post-2415-127496346174_thumb.gif

Pe 4h daca ne uitam pentru unii s-ar putea sa semene cu un triunghi formatiune de continuare a trendului.

post-2415-127496352958_thumb.gif

Pe daily cand ma uit sincer nu ma incanta idea de pozitie long :|

post-2415-127496354152_thumb.gif

pareri, completari, corectari?

Postat

@Sian

Cu referire la USD/JPY, vreau sa zic ca, atat timp cat nu va sparge varful de la 90.66, nu isi arata intentia solida de continuare a corectiei up. Pana atunci, doar scenariul doi este in luat in calcul.

Postat (editat)

Andrei si daca sparge varful ala tot nu ma incanta idea de long. ramane de vazut :|

Later edit: a spart varful. dovada ca analiza asta cu linii pe grafic e supusa la subiectivism uite o alta varianta prin care sa justific de ce nu as fi intrat long:

post-2415-127496937854_thumb.gif

Editat de sian

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.