Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

De astazi o sa vedeti si reclame pe vamist... Nu ma astept sa aduca profit; sunt multumit daca aduc banii pentru abonamentul de hosting, o licenta de vBulletin si pretul designului pentru portal ;). Daca nu, ata ete... o sa le finantez tot eu ;)

• Răspunsuri 6
  • Citiri 5,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor
  • Management

NU trebuie sa dati click-uri numai asa ca sa fie ;). E de ajuns sa dati click-uri doar daca vedeti ceva care va intereseaza. Oricum, multumesc pentru intentie ;)

Postat

Propunere de la un incepator!(pt. Stefan)

sa afisezi un cont de e-gold unde cei care au invatat ceva de pe vamist si vor sa isi arate recunostinta sa poata dona cat ii lasa inima.

Postat
  • Autor
  • Management

Cel mai mult mi-ar placea sa vad mai multa lume postand si vorbind despre aceasta comunitate si in afara ei ;). Cred ca ar fi mult mai de ajutor decat clickurile si donatiile. Oricum, va multumesc inca o data apentru intentii!

• 4 luni mai târziu...
Postat
  • Autor
  • Management

Dupa ce cei de la Google au decis sa scoata vamist.com din programul AdSense, acum au revenit asupra acestei decizii si ne-au deblocat contul. Interesant este faptul ca de obicei, daca ai fost scos din program, nu mai esti primit inapoi.

Inca o data va rog sa NU DATI CLICK-URI DACA NU VA INTERESEAZA RECLAMELE!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.