Sari la conținut

Oanda vS MT4


jhon

Postări Recomandate

Am si eu o problema:graficele mele de la Oanda arata diferit fata de cele de pe MT4(add ma refer in special la indicatori; de ex la un moment dat avem pe aud/jpy rsi=55 pe Oanda si 72 pe MT4..si multe alte cazuri de gen asta..)

So voi ce parere aveti?add stiu ca majoritatea faceti strategia pe MT4, deci ce ziceti? sa ignor total graficele Oandei sa sa fol pt strategie MT4?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

E posibil sa difere candelele de pe Oanda cu cele ale brokerulului pe care-l folosesti pe MT4 si in plus, chestie pe am observat-o personal la un indicator folosit, la EMA 50 si nu numai, Oanda ia in calcul si perioada "moarta" de vineri pana duminica, lucru care influenteaza indicatorii, deci de aici pot veni diferentele de care spui....cu toate astea analiza tot pe MT4 o fac, cu toate ca acelasi indficator EMA 50 il am si pe grafic la Oanda, dar a ramas nici eu nu stiu de ce...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.