Am hotarat impreuna cu 2 baiati sa traducem o carte despre fibonacci de 200 pagini.Traducerea e in jur de 200 ron.Cine vrea sa contribuie e binevenit.Taxa se va imparti la fiecare egal.Eu zic ca merita.Daca vi se pare naspa topicul, il rog pe administrator sa-l stearga.
[edit=Stefan]
Clarificare:
Nu ai inteles ce vreau sa fac.Eu nu-mi permit dau 70 ron pt traducere.Si de aceea am cerut sprijinul celorlalti.Daca o sa adun ceva baieti o sa fie o suma mica pe care trebuie sa o dam fiecare.Nu oblig pe nimeni, doar cine vrea si cine se descurca mai greu cu engleza.As vrea sa ajung la suma maxima de 30-40 ron fiecare.Peste ceva timp cartea va fi publicata pe un site (daca reusesc sa o traduc).
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am hotarat impreuna cu 2 baiati sa traducem o carte despre fibonacci de 200 pagini.Traducerea e in jur de 200 ron.Cine vrea sa contribuie e binevenit.Taxa se va imparti la fiecare egal.Eu zic ca merita.Daca vi se pare naspa topicul, il rog pe administrator sa-l stearga.
[edit=Stefan]
Clarificare: