- Răspunsuri 7
- Citiri 5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
TheEconomist 2 postări
-
Stefan 1 postare
-
mfx 1 postare
-
masterd6ib6 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Candva stirile aveau o sectiune financiara, acum sectiunea e MoneyChannel, genul de canal pe care nu se uita nimeni. Pana la urma lipsa de interes pentru domeniu, cauzata de media si de figurile "banc
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Pentru ca am vazut ca sunt cativa programatori pe forum, pentru ca i-am promis lui TheEconomist si pentru ca si eu sunt programator, am decis sa deschid aceasta sectiune in care sa imbinam programarea cu forexul. Personal, nu am facut nici un program in MQL si nu pot sa spun ca "stiu" acest limbaj. Totusi, avand in vedere ca stiu C si ca MQL are sintaxa foarte asemanatoare, nu cred ca voi avea probleme cu el. Daca stii sintaxa, restul tine de gandirea algoritmica... pe care vreau sa cred ca o am
Nu cred ca mai exista pe undeva informatii in limba romana despre MQL, asa ca ne putem numi pionieri. In masura in care timpul imi va permite, o sa incerc sa traduc documentatia din Engleza in Romana si sa o pun aici.
Tradelover, nu am uitat ca am promis (de mult) ca o sa fac syntax highlight pentru MQL. Inca e pe lista de "ToDo"... mai spre sfarsit... dar este acolo