Sari la conținut

Functii de preluat text de pe pagini HTTP


Mangusta

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Are mql4 functii de preluat text de pe pagini http?

Nu are. Dar chiar iti trebuie? Preiei textul in ce limbaj vrei tu (o aplicatie mica java sau flash, ai avantajul ca poti face designul mult mai bine, in limbajul in care te simpti confident) si il pui intr-un fisier text sau csv in folderul mt4\experts\files. Acesta este singurul folder din care MT4 poate deschide fisiere pt scriere sau citire, poate crea fisiere. Din ratiuni de securitate, programatorii de la metaquotes nu lasa metatraderul sa umble prin computerul tau, in general el nu poate accesa nici un fel de date din afara folderului in care e instalat. Nici de pe retea, nici de pe web. Daca aduci html-ul in folderul in cauza, il poti accesa din mt4 si poti extrage din el datele care vrei. Doar ca e destul de nasol, functiile de prelucrare de caractere sunt foarte saracutze, iar pointerii nu sunt implementati, cica sunt unsafe, hihi... Deci faci un fisier in ce vrei tu, in formatul in care vrei tu, cu informatia gata extrasa, il pui in "files" si il preiei din EA-ul lui MT. Cele doua programe (ala in java - de exemplu - care preia datele din html si le scrie in /files si EA-ul in mt4 care foloseste datele) pot functiona simultan in timp real in computer, atat timp cat windows e multitasking... Ori ma rog, asa zice Microsoft :D (nu ma intrebati pe mine parerea mea, ca nu v-o zic!)

 

Spor mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are mql4 functii de preluat text de pe pagini http?

Ia pagina cu totul... Foloseste UrlDownloadToFile din UrlMon.dll. Uite asa:

 

#import "urlmon.dll"

int URLDownloadToFileA(int pCallerMustBeNull,string szURL,string szFileName,int dwReservedMustBeNull,int CallbackMustBeNull);

#import

 

Totusi, e o mica problema la capitolul fisiere pe care o are MT. Daca faci asta de multe ori, la un moment dat expertul se opreste. Chartul continua sa primeasca cotatii si sa afiseze bare, dar expertul se opreste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.