In urma discutiilor legate de Steinitz pe treadul cu ATC2007, am primit aprobarea sa dau pe public o parte din textele primite pe PM. Sa fie invatatura de minte si altora. De fapt am mai vorbit de multe ori de chestia asta, vezi si treadul Loserii Anonimi.
Ahoy Captain , Arr!
Am cumparat expertul ala cu 50$ si as vrea sa ti-l dau sa il testezi si tu si sa-mi spui parerea ta.
Esti de acord ?
Normal ca da, daca ai sursa de la el (nu stiu ce expert
Adica fisier MQ4 in care sa imi bag nasul.
Daca ai doar exe, atunci nu cred ca e bine sa il dai si la altii, mai ales daca se conecteaza la vreun server undeva, o sa se prinda aia ca ai accesat din mai multe locuri si poate te blocheaza... hihi
Te trezesti ca ai dat 50 de parai degeaba...
Deci daca ai un fisier sursa la el, in care sa ma uit cum face, ma intereseaza. Daca nu, nu. Testele pe history nu au nici o relevantza atat timp cat nu stiu ce e inauntru (rezultatele pot fi la hoha, masluite) iar teste in timp real... nu am loc de expertii mei.
Oricum ar fi, spor mare sa ai cu el!!
Arr! Iti dau toata arhiva , daca ai chef de el bine , daca nu , ... e nasol .Vroiam si eu o parere avizata (te pricepi sa citesti printre randuri), ca sa stiu daca imi risc si restul de bani cu el sau nu , savey .De blocat nu cred ca se poate pentru ca acolo unde am deschis contul live in expertul asta nu e bagat acelasi numar ca cel pe care il are exe-le pe care il gasesti in arhiva , e unu la oha pentru conturi demo "12345" .Oricum ar fi sa-mi spui , si sper sa nu ma dai pe goarna la nea steinitz asta care a facut ea-ul Arr!!
[edit by tradelover: aici am scos arhiva care era atasata, dar cred ca ar trebui sa se gaseasca public pe site-ul lui Steinitz, cel putin o varianta free]
Salve.
1. Sculele care fac bani nu costa 50 de dolari.
2. L-am luat. Indicatorii sunt toti de pe web, cativa modificati oleaca. Free pe codebase. Probabil ca de aia le si da codul sursa (la expertul propriuzis nu da codul sursa, iar vraja cu numarul de cont hardcoded se poate crackui simplu, daca stii structura interna a exe-ului).
4. Impresii:
4a) neglijent (careless):... in timpul testelor comentariile danseaza ca nebunele si nu le poti citi. Putea cel putin sa le formateze sa apara in locuri fixe, nu sa se plimbe pe ecran dupa cat de multe cifre au, ba la stanga, ba la dreapta. Prima impresie conteaza daca omul vrea sa vanda. Ma rog, in timp real, pt ca piata se misca mult prea incet, chestia asta nu conteaza. Dar are si alte chestii care arata neglijentza crasa...
4b)irelevant: rezultatele testelor nu sunt relevante, deoarece foloseste perioade mai mari pe care ST nu i le da (ar trebui sa si le calculeze singur si nu cred ca face asa ceva, altfel ce nevoie ar mai avea de indicatori? nu pare sa mearga fara ei). ST interpoleaza ticksi numai pe TF curent si pe cele mai mici, NU SI pe cele mai mari. Deci singura metoda relevanta de testare ramane testarea in timp real. De mentionat ca pe unele perechi/TF face profit frumos, in timp ce pe altele pierde gras. O fi doar o chestie de optimizare, zice el ceva in doc, dar la cati parametrii are, daca te apuci de optimizat e sigur curve fitting, nu ai cum sa o eviti la asa multi parametrii. Si pierzi ani...
4c)idiot: nu tranzactioneaza G/J pe motivul ca spreadul (8 puncte!) e prea mare. Cred ca are in cod un fel de protectie care sa evite tranzactionarea la stiri (cand spreadul se "largeste brusc" tranzactionarea se intrerupe, apoi se reia cand spreadul revine). Asta e bun, dar trebuia sa permita specificarea spreadurilor "tipice" pe fiecare pereche valutara. Intr-adevar, daca esti pe E/U, spread de opt iti poate semnala ca ceva e putred pe piata, dar la G/J spreadul de 8 e normal. Conform cu documentatie, ar trebui sa poata tranzactiona orice pereche....
4d)curios (cel putin : mi-a luat trade pe eurusd pe 29 iunie si a iesit pe 2 iulie cu profit mic. Treaba lui. M-am dus in history center si am sters barele de pe 30, 31 iunie si 1 iulie. La testul urmator, cu aceiasi parametrii, nu a mai luat trade-ul pe 29 iunie.... (???????) Cum influienteaza barele din viitor (30 iunie) tradingul pe 29 iunie, nu as putea sa iti spun... Vreo conexiune metafizica, ceva...
5. L-am sters.
6. Sculele care fac bani nu costa 50 de dolari.
7. Imi pare rau pt tine, dar imi pare bine ca incepi sa te inveti minte...
8. Welcome to Club3000... (ma rog, club 50 pt tine, te poti considera norocos...) Vezi treadul cu Loserii Anonimi pt detalii.
9. Sculele care fac bani nu costa 50 de dolari. (am mai zis asta?)
10. Sculele de 50 de parai nu fac bani....
11. Bat pariu ca ai citit asa de concentrat ca nici nu ai observat ca lipseste numarul 3.
12. Bat pariu ca acuma ai derulat inapoi sa vezi daca chiar lipseste numarul 3...
13... nu mai am nika de zis, da imi place numarul 13...
Bafta mare
Bruuu , ce rece e "apa" , m-am trezit un pic .
10.Hai si tu odata cu scula aia care face bani , ce tot faci ?
11.ai castigat pariul .
12.nu ai castigat pariul , mai erau doua randuri de citit , doar nu fac ca-n bancu` cu Bula
13...urasc cifra asta argh!!!
14. [edit by tradelover: continea referinte personale, asa ca l-am sters]
15. ce puii mei fac cu el acuma ... ???
16.
17.
18.(ma gandesc)
19.am sters
20.aici ma opresc .Spor la bani .(o urare piratereasca nu stii ?)
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
In urma discutiilor legate de Steinitz pe treadul cu ATC2007, am primit aprobarea sa dau pe public o parte din textele primite pe PM. Sa fie invatatura de minte si altora. De fapt am mai vorbit de multe ori de chestia asta, vezi si treadul Loserii Anonimi.