am atasat un expert nou care pare profitabil; este un trend follower bazat pe metoda lui steinitz si RSI R2. tranzactioneaza doar in directia trendului de pe daily (care e dat de 200SMA)...
citeva instructiuni/explicatii gasiti in pdf-ul atasat.
am sa fac backtesting pe citeva luni calendaristice in urma, si pe masura ce am rezultatele am sa le postez aici (doar graficele).
in masura in care timpul imi permite, am sa fac si real time testing.
*later edit: tocmai am citit ca nu e permisa postarea pe nici un forum public... sorry. pe cine intereseaza, sa-mi trimita un pm.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
am atasat un expert nou care pare profitabil; este un trend follower bazat pe metoda lui steinitz si RSI R2. tranzactioneaza doar in directia trendului de pe daily (care e dat de 200SMA)...
citeva instructiuni/explicatii gasiti in pdf-ul atasat.
am sa fac backtesting pe citeva luni calendaristice in urma, si pe masura ce am rezultatele am sa le postez aici (doar graficele).
in masura in care timpul imi permite, am sa fac si real time testing.
*later edit: tocmai am citit ca nu e permisa postarea pe nici un forum public... sorry. pe cine intereseaza, sa-mi trimita un pm.
Editat de Scrat