Am reusit in sfarsit sa trec vamist-ul pe un server... semi-dedicat. Spun "semi-dedicat" pentru ca pe acelasi server imi mai hostez eu un alt proiect personal. Dar totusi, sunt doar doua site-uri si nu 100 cum erau pe vechiul server . La mine se observa diferenta si sper sa se observe si la voi (adica sa mearga mai repede... muuuuult mai repede).
Daca vedeti vreo problema tehnica si vreti sa mi-o impartasiti si mie ca sa pot sa o rezolv, va rog sa folositi cu incredere sectiunea de suport tehnic .
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am reusit in sfarsit sa trec vamist-ul pe un server... semi-dedicat. Spun "semi-dedicat" pentru ca pe acelasi server imi mai hostez eu un alt proiect personal. Dar totusi, sunt doar doua site-uri si nu 100 cum erau pe vechiul server
. La mine se observa diferenta si sper sa se observe si la voi (adica sa mearga mai repede... muuuuult mai repede).
Daca vedeti vreo problema tehnica si vreti sa mi-o impartasiti si mie ca sa pot sa o rezolv, va rog sa folositi cu incredere sectiunea de suport tehnic
.
Hai la multi pipsi in anul care vine!