Sari la conținut

Schimbare de server


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Am reusit in sfarsit sa trec vamist-ul pe un server... semi-dedicat. Spun "semi-dedicat" pentru ca pe acelasi server imi mai hostez eu un alt proiect personal. Dar totusi, sunt doar doua site-uri si nu 100 cum erau pe vechiul server :). La mine se observa diferenta si sper sa se observe si la voi (adica sa mearga mai repede... muuuuult mai repede).

Daca vedeti vreo problema tehnica si vreti sa mi-o impartasiti si mie ca sa pot sa o rezolv, va rog sa folositi cu incredere sectiunea de suport tehnic :).

 

Hai la multi pipsi in anul care vine! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

GRRRRRR!!! Mrrr!! Ham! Ham!

 

Serverul nou nu stie unicode? Nu ca as face eu exces de diacritice, dar le folosesc acolo unde pot interveni interpretari. Acu vad ca nu mai suntem in "carti" ci suntem in "c?r?i", si nu mai suntem "in fata" (scris cu diacritice ca sa nu intrebe careva de ce nu suntem in baiat?) ci de fapt suntem "?n fa??"....

 

Poate le faci la loc. Nu e nevoie sa corectezi prin posturi, corectez eu personal in ale mele, doar sa le afiseze cum trebuie.

Sarutmana si happy pips pe 08!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

ăîțșâ

 

Se pare ca acum merg. Tradelover, multumesc mult pentru ca mi-ai tras atentia pentru ca eu chiar nu observasem chestia asta. Se pare ca problema a fost mai grava decat parea dar sper eu ca s-a rezolva. Posturile sunt afisate cum trebuie... In ceea ce priveste semnaturile, va trebui fiecare sa si-o editeze in cazul in care are diacritice sau caractere speciale si sa le puna din nou (pe diacritice sau pe caracterele speciale). Sunt dor 2-3 in situatia asta si se pare ca si tu esti unul dintre ei :) (la "didn't" cred ca era ` in loc de ' si de aia apare semnul intrebarii). A, si ar mai fi butonul ala de la cautarea google pe care il modific eu.

 

Daca mai vede cineva probleme, il rog sa le posteze!

 

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Mersic, acum ma simt mult mai bine :). Imi editez semnatura imediat, chiar ma gandeam sa o schimb in viitor, ca asta s-a cam invechit... Macar de ar fi ca vinul, hihi sa ii creasca valorea pe masura ce se invecheste...

 

Ar mai fi de pus pe lista si titlurile de treaduri, in care apar tot semne de intrebare. De exemplu un tread mai vechi al Fetei Morgana care tocmai a popup-at in urma unui post al lui Marco de zilele trecute, inca se mai numeste "Piramidand mi?c?rile mari"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.