Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 50
  • Citiri 17,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Numa bine a fost inchisa pozitia respectiva caci s-a grabit in sus iar perechea. Totusi avem un nivel improtant la 113.3. Ochii pe el sa vedem incotro o ia de aici

• am incercat un comentariu , astept si altele de la participantii forumului

• ...

Imagini postate

Postat
  • Autor

Daca corectiva este irregular, ca in vazul nostru, inseamna ca impulsiva va fi zig-zag?(extensie)

In primul rand sub forma de Zig-Zag se CORECTEAZA valuta

Iar impulsul e format din 12345

Ce tine de extensie pot spune următoarele; daca valul 3 e mai mic de 1.618 fata de valul 1 atunci valul 5 v-a fi extins

De obicei valul 3 e si extins, dar nu e neapărat....se întâlnesc extensii si in valul 1 si in valul 5

Postat

In saptama urmatoare asteptam ca Euro sa plece in jos.

Dar sunt cam nelamurit:

Eur/Usd o ia in sus, iar Eur/Jpy e in directia bear.Ce e de facut?

Analizele tehnice zic una, iar corelarile merg pe dos.

post-1335-1201448255_thumb.jpg

• 4 luni mai târziu...
Postat
  • Autor

O noua viziune a situaţie.

http://smages.com/t/34/63/3463cce09d223bba81569835ce97adb0.jpg***http://smages.com/t/0a/0d/0a0d89bb9ccccb09b158053c3daa9904.jpg

Astept o coborâre undeva in zona 157.50 dupa ce din nou ar trebui sa urcam (dacă am dreptate) spre 168.50

Editat de iordaki

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Postat
  • Moderators

Mai tranzactioneaza cineva chestia asta? Daca nu, bine faceti, hehe...

Azi am vandut botomul ala. Mi s-a pus pata ca gapul in sus inseamna o insula, deci vom asista in cateva zile (azi-maine) la un gap corespondent in jos (vezi graficul D1 al perechii), la data curenta. Am vandut gros, din banii personali, fara a astepta confirmarea (gap in jos), cand a coborat si a inchis gapul in sus. Teoretic inca are sanse sa fie insula, dar urcarea de azi mi-a spart capul si m-a cotonogit la ambele picioare. Da' nu pun mana pe ea, o las sa dea in stop (a parcurs cam o treime din distanta deja).

Postat

Si eu care credeam ca sunt singurul cotonogit de perechea asta <:-P

Postat

Si eu care credeam ca sunt singurul cotonogit de perechea asta <:-P

DA, eu sunt short si astept , sa vad daca e adevarat ca se schimba trebndul sau e doar un LH

Postati si voi o poza sa vedem ce ati patit

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.