Sari la conținut

Virtual Dealer Plug-In


Scrat

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

huh? da voi nu v-ati dat seama ca "brokeri" astia care ofera mt4 is niste hoti?? :biggrin:

cate am patit cu actualul meu broker care ofera mt4... uhhh nu imi vine sa cred cate probleme am avut / am / si o sa am si in viitor :wink: si cand spun probleme... nu incerc sa dau vina pe brokerul meu pentru greselile mele; de exemplu, cand intru intr-o tranzactie long, sa zicem, ASTEPTTTTT... trec cateva secunde si apoi imi executa tranzactia. Dar cand se duce in stop loss (stiti ca atunci cand iesiti din tranzactie manual sau ai iesit din cauza SL-ul defapt se inverseaza pozitia) tranzactia este lichidata INSTANTANEU!!!!!!!! deci? ce se intampla? apare lichiditate asa instantaneu cand ajunge la SL :-&. Si cu target profit, aceiasi chestie... cand pretul ajungea la target profitul stabilit de mine... trebuia sa se "plimbe" un pic la acea valoara pana cand sa imi inchid tranzactia pe profit, deci... eu nu mai am nici un dubiu in legatura cu "brokerii" astia.

alta chestie... am patit de ooogramada de ori sa imi apara requote cand sa intru intr-o tranzactie NUMAI atunci cand sa zicem luam un buy la 119.10 si pana ce asteptam ca tranzactia sa fie executata... si pretul se ducea la 119.11 imi aparea requote deci, aveam un 1 pip profit dar... aparea requote, dar daca pretul se ducea impotriva mea, adica in jos, sa zicem 119.09 (deci eram pe -1pip) imi executa ordinul si nu mai aparea requote deci... care "broker" 'ofera' requote cand pretul o i-a in favoarea ta dar daca o i-a impotriva ta nu mai apare requote... atunci, sa stii ca e un nemernic! si cum spuneam, asta nu mi s-a intamplat o data sau de doua ori ci de mai multe ori!!! Bine inteles, in curand o sa trec pe un ECN si o sa scap de nemernicii astia... de'abia astept.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am folosit niciodata un broker pe MT, desi nu stiu cit de mult conteaza asta pentru ca toti sunt la fel indiferent ce platforma ofera.

singurul motiv pentru care inca folosesc MT este pentru analiza. cind o sa ajung la o suma respectabila, o sa trec si eu la ECN... dar pina atunci mai e si tre' sa tin capul la fund.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.