Sari la conținut

primul pas (aproape ) :))))


Postări Recomandate

ok se pare ca suntem aproape gata sa incepem primul test, pe euro_usd inca suntem in pregatiri din f f f motive iar unul dintre ele care ne-a mancat sanatatea in ultimele 72 de ore se numeste "punct si virgula" gura masii de punct is virgula. niciunul dintre noi nu stie oracle iar daca nu intervenea un DBA din capitala super tare (ii multumesc din suflet lui cezar DBA-istul) probabil ca si acum orbecaiam prin intuneric. :biggrin:)

 

deci :wink: retelele pt testare sunt gata, mai am de creat in seara asta 8 tabele pt eur/usd (sunt 8 retele neuronale fiecare cu tabelul ei separat pt fiecare valuta in parte) deci la sfarsit o sa avem 8 tabele x 21 de valute fiecare tabela cu un numar de teste cuprins intre 250 si 500 de rezultate in parte.

 

daca facem o socoteala aproximativa, retelele vor fi testate pe perioada a 11 luni (repet decembrie nu am putut sa o introduc si inca cateva saptamani din anumite luni-vezi "what's new :D"

 

or sa fie peste 36000 de rezultate.

 

cum se vor efectua aceste teste:

 

atasat aveti cateva screenshot-uri

 

daca va uitati pe SQL vedeti ca aveti asa:

 

INDEXPRIAMR acesta va fi experimat in numarul de inputuri bagate in retea si dupa primele 10000 or sa mearaga functie de perioada de tick-uri considerata ca buffer din 5000 in 5000 sau din 2500 in 2500 functie de cat de mare este frecventa tickurilor pe anumite valute.

 

DATA reprezinta reprezinta ziua de la tick-ul 10000 introdus in retea (INDEXPRIMAR) ca si input data

 

FORECAST reprezinta forecastul dat de retea dupa ce rumega cele 10000 de inputuri si este exprimata in valoarea care considera reteaua ca va fi atinsa de valuta respectiva.

 

DATA1 reprezinta data la care s-a intamplat forecastul(daca s-a intamplat)

 

INDEXINTAMPLAT reprezinta numarul tick-ului la care s-a intamplat forecastul de la ultimul tick introdus ca input data (adica 10000 plus n)

 

C1 reprezinta valoare absoluta a ultimului tick(adica INDEXPRIMAR adica 10000) ca si input data in retea

 

VALID reprezinta validarea rezultatului Y inseamna ca s-a intamplat "n" ca nu s-a intamplat dar atentie ca aici o sa mai avem si ceva gen "n -15" adica n= valoarea forecastata de retea si neimplinita si "-15" reprezinta ca trendul a intors cu 15 pipsi inainte de a atinge valoarea forecastata(acum intre noi fie vorba, oricine poate pierde 15 pipsi :D )

 

MAX / MIN reprezinta valoarea maxima sau minima care a atins-o intre cele doua date functie de semnalul de buy sau sell adica cu aceste valori o sa observam cam care era riscul la care am fi fost expusi pe perioada derularii acestui test daca el ar fi fost real :D

 

 

cam atat deocamdata

 

mai aveti alt screenshot cu ce facem in NetBeans :D si mi-e lene sa va fac acum una cu API-ul :D

post-1689-1204578749_thumb.jpg

post-1689-1204578760_thumb.jpg

post-1689-1204578771_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.