Sari la conținut

de ce?


kerosen

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

MQ is iau cotatiile de la mai multi brokeri, pe care ii schimba periodic. Faptul ca piata merge nu insemna neaparat ca e voie sa tranzactionezi. Mesajul e clar: "trading is disabled" :biggrin:. Anumiti brokeri dau cursul si in weekend, dar asta nu insemna ca tu poti pune ordere. Pentru a evita erori de genul asta, poti apela in MT4 functia isTradeAllowed(), si IsTradeContextBusy(). Aceste functii intorc "false" daca piata merge dar brokerul nu a dat liber la tranzactionat, daca un alt expert a ocupat tzeava, etc. De asemenea, cand folosesti experti, e bine sa testezi isExpertEnabled() inainte de a plasa ordine care sunt critice ca timp (la scalping) si daca intoarce false, sa dai o alerta, ori altceva, pentru a stii in avans, si a evita situatia in care trebuie sa pui un order imediat si nu poti ca ai de activat expertul intai...

 

Acum vreo trei patru ani, la anumiti brokeri (nu e cazul MQ) puteai tranzactiona pe demo doar intre anumite ore sau in anumite zile ale saptamanii, ca sa nu le incurci traficul. Iti dadeau doar o feliuta mica de tort, sa prinzi gust, dar cum o lua piata la galop si conexiunile nu mai dovedeau, cum taiau demo-ul. Acum cu evolutia numarului de brokeri si a hardware-ului implicat, nu mai e cazul, cei mai multi au linii separate si servere separate pentru demo, dar bucataria interna tot a ramas (serverul demo trebuie sa isi ia cotatiile reale de la serverul real, totusi, dar asta are low priority, cotatiile sunt livrate intai la serverele de real, apoi, daca mai e timp, la serverul de demo, deci daca ticksii vin iute si sunt multi clienti reali online, serverul de demo sare ticksi).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.