Stiu ca forumul este destinat in mod specific forex-ului. Totusi as avea si eu nevoie de o informatie putin pe langa. Tranzactionez forex si sunt multumit prin intermediarul prin care lucrez.
As dori insa daca puteti sa imi recomandati un intermediar prin care sa tranzactionez indici ( de regula dow, sp, dax) in principal. Tin insa sa mentionez ca as avea nevoie de unul ce accepta conturi sub 5000$ ca pt acest caz am nevoie ... sa fie ok, sa aiba spread decent... lichiditate buna... marje avantajoase... cunoscut daca s-ar putea am eu ceva variante dar la fiecare din ei am gasit cate o problemutza:)
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Buna seara,
Stiu ca forumul este destinat in mod specific forex-ului. Totusi as avea si eu nevoie de o informatie putin pe langa. Tranzactionez forex si sunt multumit prin intermediarul prin care lucrez.
As dori insa daca puteti sa imi recomandati un intermediar prin care sa tranzactionez indici ( de regula dow, sp, dax) in principal. Tin insa sa mentionez ca as avea nevoie de unul ce accepta conturi sub 5000$ ca pt acest caz am nevoie
... sa fie ok, sa aiba spread decent... lichiditate buna... marje avantajoase... cunoscut daca s-ar putea
am eu ceva variante dar la fiecare din ei am gasit cate o problemutza:)
Multumesc