Numele meu este Marco Romario (prenumele), am inceput Forexul pe la sfarsitul lui 2006, am o varsta de 17 ani (1990).Locuiesc in Bistrita, pe spinarea parintilor,
sunt la liceul Economic din Bistrita, si visez si eu sa ajung sa ma joc cu banii tranzactionand.
Am trecut de la faza de loooooser, (multumesc lui Dumnezeu), iar cu ajutorul baietilor (si a unei fete FM) si in special al lui Iordaki (un adevarat maestru in teoria Elliott Wave), am reusit sa realizez profit constant.
Sa va zic secretul?????
NU VA GANDITI LA BANI.......Jucati pentru pipsi, si pentru imbunatatirea sistemului de tranzactionare.
Gasiti-va amici mai avansati decat voi si furati meseria.Nu cred ca se va supara.
cautati sisteme care nu expira niciodata (cele care fac parte din scoala veche(Elliot Wave, Gann, Pitcfork etc.)Intradevar sunt grele, ca sa poti tranzactiona dupa unul din aceste sisteme trebuie sa-l simti, nu este nimic mecanic si batut in cuie.Dar profitul este pe masura muncii.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Sa ma prezint si eu.
Numele meu este Marco Romario (prenumele), am inceput Forexul pe la sfarsitul lui 2006, am o varsta de 17 ani (1990).Locuiesc in Bistrita, pe spinarea parintilor,
sunt la liceul Economic din Bistrita, si visez si eu sa ajung sa ma joc cu banii tranzactionand.
Am trecut de la faza de loooooser,
(multumesc lui Dumnezeu), iar cu ajutorul baietilor (si a unei fete FM) si in special al lui Iordaki (un adevarat maestru in teoria Elliott Wave), am reusit sa realizez profit constant.
Sa va zic secretul?????
NU VA GANDITI LA BANI.......Jucati pentru pipsi, si pentru imbunatatirea sistemului de tranzactionare.
Gasiti-va amici mai avansati decat voi si furati meseria.Nu cred ca se va supara.
cautati sisteme care nu expira niciodata (cele care fac parte din scoala veche(Elliot Wave, Gann, Pitcfork etc.)Intradevar sunt grele, ca sa poti tranzactiona dupa unul din aceste sisteme trebuie sa-l simti, nu este nimic mecanic si batut in cuie.Dar profitul este pe masura muncii.
Va urez bafta tuturor!!!
Editat de MarcoTrader2007