Apache Postat Iunie 11, 2008 Postat Iunie 11, 2008 (editat) Tradelover, te rog mult sa imi spui si mie modelul de G-smart care incorporeaza si GPS si 3G si TV. L-am cautat pe site dar nu l-am gasit. Cele care au TV nu au GPS, cele cu GPS nu au TV. Sa fie vreo varianta doar pentru Asia ? As fi tare interesat sa il cumpar ! Esti multumit de el ? Eu am un Mio A701. Apropo, pentru cei care au PDA -uri, pot descarca un program care va permite utilizarea meniurilor ca un I-Phone. Eu l-am descarcat si instalat. Nu se misca asa de repede ca I-Phone dar este o alternativa buna. Poti folosi Pocket-PC -ul cu o singura mana fara stilus. Programul se numeste ,,Touch Commander Suite" ! Apache Edit ! P.S. Scuze ! Am ,,forat mai adanc " si l-am gasit ! Am mai gasit aici http://smartphonedb.com/index.php?m=pdalist&list=tv si alte device ,,apetisante" ! Editat Iunie 11, 2008 de Apache Citează
Management Stefan Postat Iunie 11, 2008 Autor Management Postat Iunie 11, 2008 Toata lumea se intreaba cum vor mai face cei de la Apple profit daca vand telefonul atat de ieftin. Preturile de 199$ pentru varianta de 8GB si 299$ pentru varianta de 16GB sunt pentru TOATE tarile in care se va comercializa iPhone. Iata si o posibila explicatie. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.