- Răspunsuri 48
- Citiri 22,9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
scalper_bz 4 postări
-
tradelover 4 postări
-
MarcoTrader2007 4 postări
-
gubyiq 4 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
PARERI PRECONCEPUTE Pentru cei care au ceva cu scalperii: MATURIZA-TI VA!!! Bancile sunt scalperi. Vand si cumpara pt. spread. Majoritatea covarsitoare a traderilor de la NYSE sunt scalperi (ta
-
Nu am spus ca toti cei care vand semnale carti sau cursuri sunt sarlatani, era vorba despre faptul ca majoritatea reclamelor pe internet fie ca e de la brokeri sau oameni care vand ea-uri carti semnal
-
Capitalism, libera initiativa, intreprinzatori,... n-avem ce face. Este BINE asa cum este, va fi MAI BINE cand se va "inventa" un nou tip de oranduire sociala. Si tu ai acumulat, sunt sigur, multe
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare toturor!Dupa o lunga perioada coroborata cu o neintelegere am obtinut o noua parola zilele trecute asa ca ma simt din nou membru cu drepturi depline.Ma bucur sa constat ca acest forum a acumulat intre timp o groaza informatii interesante;sa trec rapid la subiect.
Optimismul in general nu e ceva daunator mai ales daca e amestecat cu ceva realism,dar ce-ati zice daca am dezvolta un topic critic pe tema forexului?Nu credeti ca am avea niste concluzii foarte interesante?Ma refer la experiente negative, intamplari nefericite, pareri ale unor inversunati sau orice altceva nu va place la "nenea"forex.
Si acum cateva citate de-ale unui mare clasic in viata...adica eu
1)Exista doua tipuri de traderi forex:cei care nu fac bani si cei care nu recunosc
O fi adevarat?Scuze daca sunt prea transant,dar chiar doresc foarte mult sa ma insel.
2)Era o vorba care suna cam asa"Daca ai descoperit o cale usoara, neteda, nebatuta de pietre si ai apucat pe ea, cel mai probabil acea cale nu duce nicaieri" La fel si cu forexul...si cu facutul banilor pe internet de la calculatorul din dormitor.Da, dar forexul presupune ani de studiu, multa munca, perseverenta,echilibru emotional, etc, imi veti spune.Intr-adevar, dar ideea e aceeasi.In timp ce tu citesti, te informezi, iti soliciti mintea si ochii ore intregi/zile/luni,ani in fata computerului, alte mii de de traderi amatori sau institutionali fac acelasi lucru.Dincolo de aparenta complexitate a "jocului" ideea de baza e foarte simpla:concurenta din forex eclipseaza orice alta concurenta existenta in orice alt domeniu.Tabloul luptei pentru supravietuire devine multicolor.Ideea conform careia 5% extrag profit constant e depasita.A trai din forex devine o tragedie.Poti pacali piata odata, de doua ori, de 3 ori s.a.m.d.; apoi te pacaleste ea odata de 2 ori, de 3 ori.Ceea ce stiai e deja stiut si in cealalta parte a globului.O iei de la inceput...
Cam atat pt. azi, sunt f. grabit, o sa revin , astept cu mare nerabdare sa dezvoltam subiectul in adevaratul sens al cuvantului( adica daca reusiti sa evitati remarcile si frazele scurte va pup).Ciao!