Sari la conținut

Server offline


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Tocmai m-au anuntat cei de la hosting ca trebuie sa opreasca serverul pentru niste verificari. Cred ca nu va dura mai mult de o ora iar serverul va fi oprit incepand cu ora 22:00, astazi, 24.07.08.

 

Imi cer scuze pentru neplaceri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • Management

Ca sa stiti:

 

Attention:

 

We have scheduled a maintenance window for the following;

 

Maintenance Window:

-------------------

2:00am - 4:00 am EST 8/31/08 Sunday Morning

 

Reason for Maintenance:

-----------------------

Core Router Reload for Software Update

 

During this software update we will need to reboot our core router which will result in a short period of downtime or latency. We anticipate downtime to last no longer than 10 minutes with a goal of just a few minutes. We have allotted 2 hours for this maintenance window in case of any unforeseen circumstances. We apologize for any inconvenience this may cause you.

 

Thank you for your business,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

Imi cer scuze pentru faptul ca forumul nu a putut fi accesat astazi pentru o perioada destul de mare de timp. Au fost niste probleme cu partitia pe care statea serverul de baze de date...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Management

In noapte asta sau cel tarziu maine noapte, postarea pe vamist va fi oprita pentru maxim 48 de ore (cat va dura propagarea noilor DNS-uri).

 

Se intampla acest lucru deoarece atunci cand un site este mutat de pe un server pe altul (si implicit se schimba si IP-ul), serverele DNS care coreleaza adresele de ip cu numele de domeniul (in cazul nostru vamist.com) trebuie sa se updateze. Acest update poate dura pana la 48 de ore. In aceasta perioada, pe IP-ul vechi va fi forumul inchis iar pe noul IP va fi forumul deschis. Astfel, cand voi veti scrie vamist.com (sau orice URL care contine domeniul vamist.com), browserul va face un request la serverul DNS folosit de providerul vostru de internet. Daca acel server are noua adresa de IP, veti putea sa postati, daca nu s-a updatat inca, nu veti putea sa postati.

 

In cazul in care in 48 de ore tot nu veti putea posta, puteti merge in start > run, scrieti "cmd" (fara ghilimele) si in consola care se descride scrieti "ipconfig /flushdns" (tot fara ghilimele). Aceasta comanda va obliga windowsul sa-si goleasca cache-ul si sa-si ia noile informatii de la serverul DNS.

 

Sper ca nu am fost prea plictisitor cu explicatiile tehnice :)). Imi cer scuze pentru neplaceri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Daca cititi mesajul asta, inseamna ca DNS-urile au fost updatate si sunteti pe noul server. Bine ati revenit! Scuze pentru intreruperi si va rog sa folositi sectiunea de suport tehnic daca aveti probleme (va reamintesc ca acolo se poate posta fara sa fiti logati).

 

Stiu de problema cu URL-urile (arata altfel decat pe celalat server si e posibil ca unele linkuri postate in diverse threaduri sa nu functioneaze pentru moment). Lucrez la treaba asta si sper sa o rezolv cat mai repede posibil.

 

[LE] Am rezolvat si problema cu URL-urile. Ar trebui sa mearga toate, dar daca mai vedeti unele care nu merg, va rog sa folositi sectiunea de suport tehnic. Multumesc.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

In aprox. doua ore (adica pe la unu fara un sfert) trebuie sa opresc urgent serverul pentru max. 30 de minute. Imi cer scuze!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.