- Răspunsuri 394
- Citiri 341k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
Zile populare
Most Popular Posts
-
Mda, postezi aiurea, "bine ai venit" in topicele unor useri care nu mai activeaza pe forum, apoi pui o postare pe-un topic unde zici ca faci trading for a living, ca tranzactionezi de 4 ani si ca n-ai
-
nici o firma serioasa nu da bani in administrare la oameni luati de pe strada, doar pe baza unor statementuri demo, si pe deasupra sa le lase 90% din profit, pt ca ei sunt interesati doar de rulaj )
-
pe Madoff baietii destepti l-au citit in 10min fara sa-l fi intalnit vreodata. Naivii nu l-au citit nici dupa ce l-au intalnit de zeci de ori de-a lungul anilor.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Site-ul lor este: http://www.ro.teletrade-dj.com/
Au o aplicatie proprie TeleTrader care iti accepta ordinele instant, intarziere de cel mult 0.5 secunde(atat am intampinat dupa 2 zile de umblat in ea), iti acorda pana la 100.000$...prea multe nu stiu sa va spun. Stiu, din contract, ca ei sunt o reprezentanta pentru o firma din Singapore si ca in contract se precizeaza ca orice riscuri, mai bine zis toate riscurile, si le asuma clientul. Este normal asa la un astfel de contract?
Sunt incepator si as vrea sa stiu daca merita sa merg pe o suma live cu ei. Pe cine altcineva imi recomandati?