Sari la conținut

Intalnire in septembrie


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Acum chiar ca vreau sa ajung... si la mare si la munte :). Oricum, anul asta cu siguranta nu ajung. Si daca as veni in ChiangMai as sta la hotel pt. ca oricat de mare si de libera e casa ta, nu stii ca nu e bine sa primesti oameni straini? :) Daca ai timp sa pui poze, pune-le in galerie... dar numai daca ai timp ca altfel pot sa caut si eu pe net.

 

Ar fi interesant sa ne organizam mai multi pt. la anu si sa luam o cursa charter... dar ma indoiesc ca vor fi atat de multi care vor sa vada Thailanda. Poate dupa ce ajunge forumul la 10.000 de membri sa se gaseasca destui sa umple un avion :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

oricat de mare si de libera e casa ta, nu stii ca nu e bine sa primesti oameni straini?

pai ce sa imi iei? haha, ca sunt greu de cărat... si pe urma, daca te prind, pun gagicile pe tine... ce politie? ce jandarmi? am cateva bucati feminine aici in productie care mananca fier beton, ce e la gura lor. Le dau pe tine - ala esti :) n-ajungi pana la iesirea din mooban...

 

Care aveti Google Earth instalat, bagati in fereastra de search "18 44' 34.75N 98 55' 54.45E", exact asa, fara ghilimele, si dati find. Apoi asteptati sa va plimbe satelitu de jur imprejuru globului, si voila! Cursoru' sta exact pe casa mea. Ca sa stiti unde sa dati cu oua clocite, daca ajungeti in satelit... Daca nu aveti linie rapida, o sa dureze un pic pana cand imaginea se face clara. Puteti misca un pic in sus si in jos zoom-ul, pana se clarifica. Daca faceti zoom out, orasul este spre nord-est (se vede aeroportul si autostrazile, muntii de jur imprejur).

 

Apropo de Google Earth, acu o bucata de vreme cand am fost in Singapore ma tot uitam sa vad ce e pe acolo, survolam zona, si deodata... bai, sa mor, in indoneziana la insula se zice ... ma rog va las pe voi sa vedeti cum se zice la insula, ca mi-e rusine, dar screenshotul e mortal, bun de trimis la "prieteni" (intre ghilimele). Fara nici un apropo legat de vamist :)

 

Ori cand te intreaba unu "unde ai fost in concediu?", ca stiu ca in Ro fiecare se lauda ca el a petrecut cel mai tare concediu... tu sa ii raspunzi.... "Am fost in... " (vezi poza).

 

post-1272-1220265625_thumb.jpg

 

P.S. Legat de cursa charter, cred ca ai glumit, care cursa charter zboara 12 mii de kilometri? Doar magaoaiele alea mari de 3-4 sute de locuri zboara transatlantic, transoceanic, transcontinental. Si ma indoiesc ca aveti bani (ori ca va strungeti atatia) de platit una de aia...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ii rog pe cei care nu erau siguri daca ajung sa-mi spuna daca intre timp a devenit "sigura" participarea lor. Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Last offtopic.

Mi se pare foarte inedita faza cu Tailanda, n-am fost niciodata. Concediul s-a cam terminat si ptr. decembrie anu' asta, am deja aranjate treburile... Dar mi-ar placea ptr. la anu' o vizita de curtoazie. :)

Ce zici tradelover?

 

Later edit: am uitat sa mentionez, perioada la care ma gandesc sa fie in decembrie, la anul. Dac-o fi interesat, poate vine si Scrat Hihihi

 

Acum chiar ca vreau sa ajung... si la mare si la munte :). Oricum, anul asta cu siguranta nu ajung.

Editat de mfx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

mfx: no problem! anytime, sunteti bineveniti. Sa imi zici anticipat (macar o luna) cand ajungi, sa aranjez un concediu. De asemenea, daca ai probleme cu viza, dai un semn. Suntem "cunoscuti" la ambasada Thai in Bucuresti, pentru ca multi au venit sa ne viziteze, si am trimis de multe ori referintze. Astia sunt mai chisatzi, mai ales daca nu ai toate hartiile in regula. Iti trebuie bilet de avion pe cel mult 30 de zile (intre dus si venit) pentru ca viza nu tine mai mult. In schimb, odata ajuns aici prelungirea vizei pe inca 30 de zile e gratuita, iar amanarea datei de intoarcere te costa la orice agentie care are pe lista linia aeriana respectiva, in jur de 50-100 de parai. Aia de la ambasada (o doamna bine, blonda si foarte intzepata) a mai facut figuri unora care aveau bilete pe perioade mai lungi, iar noi am incercat sa le explicam ca au unde sa stea si ca prelungirea vizei aici pe loc este o formalitate. Nu a mers. Au si ei regulile lor.

 

Uite un site in romaneste sa iti faci o idee despre chiangmai: www.thailanda.ro, dai pe chiangmai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ne-a prins ora 1 si ceva la vorba :). Maine o sa pun si cateva poze.

 

Ener si Mangusta, trebuie sa ne intalnim sa va dau inapoi banii pentru consumatie pentru ca a platit... Mfx. Nu ma intrebati de ce pentru ca nici eu nu am inteles, dar nu mai zic nimic acum si ii multumesc pentru cinste :)

 

Din pacate am vazut ca unii dintre cei care si-au anuntat participarea nu au aparut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.