-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 0 răspunsuri
- 2,6k citiri
Salut tuturor! Ma gandeam sa ne intalnim forexisti din sibiu pe undeva la o cafenea sau ceva. Eu sunt la facultate aici, tranzactionez de aproximativ 1 an din care ultimele 2 luni sau cam asa pe real. Lasa-ti aici un replay cu un id sau nr de telefon, daca nu pe PM.
Ultimul răspuns de Romelu, -
- 3 răspunsuri
- 4,3k citiri
Daca eu nu sunt acolo, nu inseamna ca nu se pot organiza intalniri intre membrii de pe vamist. Sa stiti ca va dau voie E cineva mai curajos si vrea sa se ocupe? Cand am fost in PP59 (e un restaurant pe Pache Protopopescu) mi s-a parut ok (si cei care au fost prezenti au spus acelasi lucru). Asta este locatia in cazul in care aveti nevoie de un punct de plecare: PP59 Se poate rezerva un intreg separeu. Nu mai stiu cate persoane au intrat, dar au fost peste 10. Deci, cine-i cu initiativa?
Ultimul răspuns de aleteo77, -
- 8 răspunsuri
- 4,3k citiri
Inca nu stiu daca "din fericire" sau "din pacate", dar se pare ca in curand va trebui sa ma mut pentru o perioada la Londra cu serviciul . Eram curios daca sunt ceva membri de pe vamist care locuiesc acolo.
Ultimul răspuns de fcuk13, -
- 8 răspunsuri
- 3,7k citiri
Asa cum am spus in topicul de prezentare al unui nou membru, ar fi frumos sa ne intalnim la mare in august. stiu ca au mai fost si alte intalniri forexiste dar eu din pacate nu am putut fi prezenta. Cer scuze lui Stefan daca acest post are nevoie de aprobarea lui, rog pe cei care isi exprimasera deja consensul si disponibilitatea sa o faca din nou, iar pentru toti ceilalti interesati cautam sa fixam o data care sa multumeasca pe toata lumea. Confirm ca eu sunt la Constanta de pe 4 pana pe 27 august. @ Criodi te rog sa imi accepti scuzele ca ne-am bagat in topicul tau, am avut neinspiratia sa cred ca esti mandru ca lumea de pe aici de-abia a auzit de tine si te invita la…
Ultimul răspuns de Stefan, -
- 0 răspunsuri
- 2,3k citiri
Salutare la toata lumea. De cand n-am mai intrat un cont am mai crapat dar lasa ca e bine ca asa mai invata lumea. Voua cum va mai merge si a luat careva masina sau sunteti pe minus infinit? Poate mai facem o intalnire sa discutam de EUR/USD asta la un vin ceva. Ce ziceti e pe buy sau pe sell?
Ultimul răspuns de adrian s, -
- 26 răspunsuri
- 9,9k citiri
Sal fartatilor, Scuze pentru intarziere dar am crezut ca iau niste meleoane de euroi zilele astea le GJ, dar n-a fost sa fie. Multumesc pentru ca mi-ati multumit si sunt multumit ca sunteti multumiti! Vinutu' e de firma si nu se gaseste nicaieri, ca daca nu stateam pe Forex, il vindeam. Intalnirea a fost mai mult de cat beton, pacat ca nu s-a "consumat" in cantitati ca sa ne veselim si noi. eu asa sunt obisnuit, daca nu ma da afara ospataru", nu e bine, eu inchid restaurantu', nu patronu', 'nteles? Cum am zis si la intalnire, va pregatesc o surpriza pentru la vara, sigur, daca sunteti "cuminti si bogati" sau "tineri si forexisti". Sper sa ajungem la un numar ro…
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 3 răspunsuri
- 3,4k citiri
Mugur, administratorul de pe bursanoastra.ro ne-a invitat la un meci de ping-pong impreuna cu cei de acolo. Eu nu prea am jucat ping-pong la viata mea dar niciodata nu-i prea tarziu sa ma apuc. Se intalnesc in fiecare sambata la ora 12:00 in club IDM din Regie. Personal nu am cum sa ajung sambata asta, dar poate e cineva de pe aici interesat. Chiar ar fi frumoasa o confruntare intre bursieri si forexisti Ce ziceti?
Ultimul răspuns de madalinilie, -
in 28 februarie 2009 tre sa fiu in capitala i-am spus sotiei ca plecam din 25 pentru ca am CEVA TREABA asa ca..... mai vine careva la o intalnire? Stefan, pregateste masa
Ultimul răspuns de kerosen, -
- 12 răspunsuri
- 6,5k citiri
Ma gandeam la o intalnire inainte de Craciun. Va intereseaza sau mai bine dupa sarbatori?
Se pare ca exista interes pentru o intalnire in luna septembrie... Cine se inscrie? Iordaki, Tavi, parca ati scris mai demult ca in septembrie o sa fiti prin Bucuresti. Mai e valabil? Si daca da, in ce perioada? Ca locatie propun tot club Daimon pentru ca ultima data mi s-a parut chiar ok.
Ultimul răspuns de mfx, -
Cine se inscrie pentru sambata 31 mai, ora 19:00? Nu stiu inca locatia dar nu as mai vrea sa mergem in Pals pentru ca ultima data nu mi-a placut. O sa vina Iordaki si voi merge si eu.
Ultimul răspuns de neinteles, -
A doua intalnire.. 1 2 3
de Stefan- 25 răspunsuri
- 12,6k citiri
...va avea loc pe data de 25 aprilie (vineri). Cine vrea sa vina sa scrie aici ca sa vedem pt. cate persoane trebuie sa facem rezervarea. Locatia si ora vor fi anuntate tot aici dupa ce se strange lumea.
Prima intalnire 1 2
de Stefan- 13 răspunsuri
- 7,7k citiri
Maine (19 februarie 2008) va avea loc prima intalnire intre o parte din membrii forumului. Locatie: Club Pals (informatii si harta ) Ora: 19:30 Pana acum si-au anuntat participarea: Fata MorganaEnerMangusta (aka Dudu_tux)Speculatiibursiere (care tocmai a fost convins de Dudu_tux pe chat sa-si schimbe id-ul)... si cu "stangasemnatul", StefanCine mai vrea sa vina, sa scrie aici ca sa stim. Pt. "voyouristi" si cei care nu au cum sa ajunga, promit sa fac poze
Ultimul răspuns de speculatiibursiere, -
- 4 răspunsuri
- 5,6k citiri
Postez acest topic pentru a ne salva timp noua, tuturor traderilor ocupati, dar interesati de cat mai multi pipsi. Sunt atat de multe de invatat despre piata bursiera si atat de multe lucruri de incercat, incat un trader incepator poate ajunge abia dupa 6 luni de teste sau chiar mai mult sa invete cum sa faca profit, indiferent de piata in care vrea sa activeze. Mai mult decat atat, mai trebuie sa cheltuiasca destul de mult si pe traininguri, dupa care poate pierde contul in cateva zile sau chiar mai putin, in cazul in care nu a facut si training despre managementul riscului. Un lucru foarte bun e ca incercam sa ne adunam pe forumuri si sa invatam unii de la altii. …
Ultimul răspuns de Luca, -
- 1 răspuns
- 3,1k citiri
Cine poate sa vina, sa scrie aici.
Ultimul răspuns de ener, -
- 1 răspuns
- 3,1k citiri
Este cam "din scurt" si nu stiu cati doritori vor fi... dar cine stie. Eu nu am cum sa ajung dar daca se strang oameni, ma ocup de rezervare. Daca nu, va puteti "inscrie" pt. wk urmator .
Ultimul răspuns de Mangusta,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 33 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum