Stiu ca multi dintre voi folosesc Yahoo messenger sau alte sisteme de chat pentru a comunica intre ei. Totusi, avem pe forum un chat care sta degeaba in cea mai mare parte a timpului. Asta pentru ca probabil lumea cand intra acolo si vede ca nu e nimeni, iese imediat. Cu siguranta nu se ridica la nivelul Yahoo sau MSN messenger dar cred ca are totusi un avantaj fata de acestea, avantaj care merita exploatat - este un chat exclusivist, numai pentru membrii de pe forum si puteti sa comunicati intre voi fara a va divulga adresa de MSN sau Yahoo.
De acum ii voi invita pe toti cei cu care mai vorbesc despre forex pe mess sa discutam pe chatul de pe site. In felul acesta sper ca se vor implica si altii in discutii. Cei care doresc, pot face acelasi lucru. Poate asa se vor incinge niste discutii interesante in timpul ce lumea tranzactioneaza .
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Stiu ca multi dintre voi folosesc Yahoo messenger sau alte sisteme de chat pentru a comunica intre ei. Totusi, avem pe forum un chat care sta degeaba in cea mai mare parte a timpului. Asta pentru ca probabil lumea cand intra acolo si vede ca nu e nimeni, iese imediat. Cu siguranta nu se ridica la nivelul Yahoo sau MSN messenger dar cred ca are totusi un avantaj fata de acestea, avantaj care merita exploatat - este un chat exclusivist, numai pentru membrii de pe forum si puteti sa comunicati intre voi fara a va divulga adresa de MSN sau Yahoo.
De acum ii voi invita pe toti cei cu care mai vorbesc despre forex pe mess sa discutam pe chatul de pe site. In felul acesta sper ca se vor implica si altii in discutii. Cei care doresc, pot face acelasi lucru. Poate asa se vor incinge niste discutii interesante in timpul ce lumea tranzactioneaza
.