Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Moderators

nu, nu mie mi-ai zis, dar odata mai demult cand am pus nu stiu ce EA, ai zis, citez: "era bine daca facea si cutare lucru in plus, dar as fi prea nerusinat sa mai cer si asta" ori ceva pe acolo, si eu am retinut expresia :)

• Răspunsuri 15
  • Citiri 8,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor
  • Management

O comanda utila: scrieti "/backtime x" (fara ghilimele) pe chat. Inlocuti x cu un numar de minute si veti primi history-ul cu ce s-a scris in ultimele x minute.

Cand va logati, sistemul face automat /backtime 60 (deci ce s-a scris in ultima ora), dar puteti sa scrieti din nou comanda si sa puneti x egal cu orice numar pana la 180 (3 ore). Pe viitor o sa maresc limita de 3 ore.

Postat
  • Autor
  • Management

Gata domnilor, avem si "detach" :)

O sa scot chatul de pe prima pagina pentru ca nu mai e nevoie de el acolo. Se poate accesa oricand prin linkul "Forex Chat" din partea de sus a paginii (in dreapta).

[later edit]

Si ca sa fie si mai interesant, in linkul de sus vedem si cati useri discuta pe chat

Postat
  • Autor
  • Management

De acum se poate da /backtime nelimitat (teoretic, ca practic chatul afiseaza doar ultimele 1000 de linii). Daca vad ca o sa inceapa sa mearga greu voi limita iar backtime-ul si o sa scad numarul de linii care apar in chat.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.