Sari la conținut

Featured Replies

Postat

euro isi continua nestingherit drumul spre o noua rezistenta la 1.52xx .

din desenul daily se observa ca ne aflam in ultimul val 5 , val ce se extinde spre valoarea mai sus mentionata.

acel impuls la daily va inchide un val [C] dintr-un mare flat vizibil pe weekly.

la 1.4960 avem o mica rezistenta, insa aceasta nu va tine deoarece miscarea puternica este in buy si nu exista nici macar un patern de candele care sa ne indice un posibil revers.

buy la orice retrac mai semnificativ.

post-1947-125550316671_thumb.gif

post-1947-125550317666_thumb.gif

• Răspunsuri 130
  • Citiri 46,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• exoteeq-trade
    exoteeq-trade

daca analizele care le-am facut pina in prezent sunt corecte, atunci ne aflam in unda 5 din 5. Structura seamana cu un tip de diagonal impulse, iar unda 4 tocmai s-a terminat.

• cat de curand vom avea niste raspunsuri pentru short, eu zic ca a inceput deja dar sunt reticient astept spargerea spargerea si confirmarea de la 1.4000 si de acolo cred ca va fi numai in jos. valu 5

• MarcoTrader2007
    MarcoTrader2007

Pofteste maestre Iordaki

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.