Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 130
  • Citiri 46,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• exoteeq-trade
    exoteeq-trade

daca analizele care le-am facut pina in prezent sunt corecte, atunci ne aflam in unda 5 din 5. Structura seamana cu un tip de diagonal impulse, iar unda 4 tocmai s-a terminat.

• cat de curand vom avea niste raspunsuri pentru short, eu zic ca a inceput deja dar sunt reticient astept spargerea spargerea si confirmarea de la 1.4000 si de acolo cred ca va fi numai in jos. valu 5

• MarcoTrader2007
    MarcoTrader2007

Pofteste maestre Iordaki

Imagini postate

Postat

... sau asa:

"Deutsche Bank estimeaza ca dolarul se va aprecia cu 17,1% pana la sfarsitul anului, la 1,20 dolari/euro, aceasta performanta fiind cea mai buna evolutie semestriala a dolarului fata de euro sau de un cos de valute incepand cu anul 1981, relateaza Bloomberg"

http://www.wall-street.ro/articol/Internat...e-din-1981.html

Postat

... sau asa:

"Deutsche Bank estimeaza ca dolarul se va aprecia cu 17,1% pana la sfarsitul anului, la 1,20 dolari/euro, aceasta performanta fiind cea mai buna evolutie semestriala a dolarului fata de euro sau de un cos de valute incepand cu anul 1981, relateaza Bloomberg"

http://www.wall-street.ro/articol/Internat...e-din-1981.html

Daca inchidem saptamana peste 1.4200 rezistenta fibo 50% pe weekly urmatoarea tinta ar putea fi 1.4600 fibo 61.8%, daca nu trecem de 50% revenim spre minime.

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Autor

daca analizele care le-am facut pina in prezent sunt corecte, atunci ne aflam in unda 5 din 5. Structura seamana cu un tip de diagonal impulse, iar unda 4 tocmai s-a terminat.

cat de curand vom avea niste raspunsuri pentru short, eu zic ca a inceput deja dar sunt reticient astept spargerea spargerea si confirmarea de la 1.4000 si de acolo cred ca va fi numai in jos.

valu 5 din C pare a fi un diagonal triangle si e finalizat (asta e parrea mea), oricum va fi numai de shortat pe euro si lira. vom vedea azi sau maine daca lucrurile stau asa! singururl lucru care a ramas e sa sparga 1.400. daca nu o va face mai e de asteptat.

post-1776-125047193551_thumb.jpg

post-1776-125047194219_thumb.jpg

post-1776-125047228503_thumb.jpg

Editat de flames

Postat

cat de curand vom avea niste raspunsuri pentru short, eu zic ca a inceput deja dar sunt reticient astept spargerea spargerea si confirmarea de la 1.4000 si de acolo cred ca va fi numai in jos.

valu 5 din C pare a fi un diagonal triangle si e finalizat (asta e parrea mea), oricum va fi numai de shortat pe euro si lira. vom vedea azi sau maine daca lucrurile stau asa! singururl lucru care a ramas e sa sparga 1.400. daca nu o va face mai e de asteptat.

1.4000 e doar întrebare de timp. O sa cada acest bastion.

SELL domnilor SELL

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

@Vladv!

Ti-a scapat un val.

In realitate @Vladv a făcut un desen destul de bun... Dar, după părerea mea greșeala era în împărțirea pe TF mai mari(care presupun eu ca el nu o are și acolo e problema). Si era doar o părere, s-ar putea sa aibă și dreptate @Vladv (deși unele porțiuni eu le am ca 12345, iar la el e ABC) și atunci ar trebui eu sa caut unde am greșit. Totul e pana sparge nivelele de confirmare (in jos 1.4050).

To: MarcoTrader2007, ar fi fine sa vedem si desenul tău :D

P.S. Parca comentasem mai devreme acest desen si nu mai vedeam postul meu. Era pe alt thread (aici e linkul )

P.S.P.S. public desenul modificat pana la moment. Sper încă în acest scenariu. Punctul critic 1.4443, dacă îl trecem o sa fiu nevoit sa revăd pe TF mici toata situația

post-1926-12516220105_thumb.jpg

Editat de iordaki

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.