Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Hai sa vedem daca sunt oameni interesati.

Premiul: o sticla de vin rosu :)

Data de incepere va fi 1 octombrie septembrie si va dura 2 saptamani. Nu-l facem de o luna ca sa nu se plictiseasca lumea.

[later edit] de fapt premiul va fi o sticla de vin... rosu/alb/sec/demisec/dulce... dupa preferinte.

• Răspunsuri 36
  • Citiri 13,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Autor
  • Management

Pentru inscrieri, folositi https://fx2.oanda.com/mod_perl/fxcontest/fx...p;contestId=799

Si pentru ca ma intreba cineva cum o sa dau premiul daca cel care va castiga nu este din Bucuresti sau din Romania, sa stiti ca m-am gandit si la asta. Exista 3 variante:

1. posta

2. comanda online de pe un site din tara castigatorului cu livrare la adresa castigatorului

3. transfer contravaloarea sticlei in contul castigatorului (si atunci o sa le dau si celor de la banca o "sticla" sub forma de comision)

Deci solutii exista, asa ca va astept sa va inscrieti. :)

Postat

Hai sa vedem daca sunt oameni interesati.

Premiul: o sticla de vin rosu :)

Data de incepere va fi 1 octombrie si va dura 2 saptamani. Nu-l facem de o luna ca sa nu se plictiseasca lumea.

[later edit] de fapt premiul va fi o sticla de vin... rosu/alb/sec/demisec/dulce... dupa preferinte.

Stefan, lumea nu se inscrie pentru ca ai pus data de 1 octombrie aici pe forum, iar daca accesezi linkul respectiv pentru inscriere acolo se vede ca data de desfasurare a concursului este 1 septembrie-15 septembrie.

Vezi ce faci cu asta! :)

Postat
  • Autor
  • Management

Opps... se pare ca in ultima perioada nu prea mai am notiunea timpului. Si prin threadul cu intalnirea gresisem data. Concursul vroiam sa inceapa pe 1 septembrie, nu pe 1 octombrie :). Din pacate nu pot modifica data de incepere la actualul concurs si deja mai e prea putin timp pana la 1 septembrie.

Hai sa vedem daca se mai aduna lume si stabilim dupa aia data. Eu zic sa ne strangem macar 10.

Imi cer scuze fata de Cornelantoche si Marco care s-au inscris deja la concurs.

In concluzie, pana acum suntem 3 interesati sa participam

Cornelantonache

Marco (nu stiu daca Marco sau Marcotrader... ca sunt doi membrii diferiti :) )

Eu

Se mai inscrie cineva?

Postat

:) Eram nedumerit si eu. De ce atata graba pentru un concurs de 2 saptamani cu incepere de peste o luna.

Apropo, particip si la concursuri de 24 ore, dar si la concurs pe 10 ani :) , iar daca cineva se plictiseste avind in vedere durata ... atunci acel cineva si-a gresit ocupatia.

Deci particip !!!

Postat

mie imi era frica sa nu ma plictisesc pana incepe :) , sunt in lista :)

Postat
  • Autor
  • Management

Hmmm... se pare ca mai avem totusi sanse sa ne strangem pentru cel cu incepere pe 1 sept. Folositi linkul din al doilea post. Vad ca s-a mai inscris si Nicugh.

Postat
  • Autor
  • Management

Cine este SnapCracklePip?

Suntem 5 inscrisi pana acum, cred ca suntem totusi destui sa ne "intrecem" asa ca de pe 1 concursul va incepe. Si poate se mai inscriu 2-3 pana atunci...

Reguli:

- Maximum drawdown - 20%;

- Castiga cel care are cel mai mare portofolio return;

- La sfarsitul concursului, castigatorul va trebui sa posteze history-ul;

Postat
  • Autor
  • Management

Concursul a inceput.

Participa:

Cornelantoche

Marco (nu stiu daca e Marco sau MacroTrader)

Nicugh

Astreda

SnapCracklePip (nu stiu cine e)

Stefan

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.