Sari la conținut

telefoane mobile si cancer


tradelover

Postări Recomandate

  • Moderators

Am sustinut dintotdeauna ca legatura intre cele doua e pur si simplu o idiotenie, la fel ca si cancerul pulmonar provocat de fumat (well, cu asta sunt partinitor pentru ca sunt fumator inrait, dar bunicul meu a fumat toata viata ca un tractor si a murit la 90 de ani. Well, de cancer pulmonar, dar sa ajung si eu la varsta aia, ca nu mai am pretentii), la fel ca sida, ori incalzirea globala. Nu exista probe evidente, pericolele sunt infinit mai mici decat se promoveaza in media, iar interesele si presiunile sunt mari de ambele parti. Acum ca productia de telefoane mobile e toata in est, anumite lucruri incep sa iasa incet la lumina. Odata cu criza de petrol si trecerea incet la alte surse de energie (automobile hibride, etc) o sa vedem cine mai incalzeste atmosfera... De fapt cred ca e destul sa se duca generatia Gore si Cheney...

 

Azi am gasit cu totul intamplator un link interesant. Ca sa vedeti cum se poate maslui realitatea.... Dar ce mi s-a parut mai interesant e metoda de masurare, "double-blind" (de asta stiam de pe site-ul lui James Rhandi, ala cu premiul de un milion de dolari pentru primul om care dovedeste aptitudini paranormale, dar nu stiam ca se aplica si in laboratoarele stiintifice).

 

Well, si noi la forex tot un fel de double blind suntem, poate asta e cheia... Unii incearca sa se amageasca singuri, visand la profituri mari nemuncite, dar adevarul iese la lumina odata cu disparitia contului.

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.