Sari la conținut

Unde se platesc taxe?


bumasoft

Postări Recomandate

am si copil si bunici pensionari si crede-ma ca tot eu ii intretin: platesc totul cash de la asistenta medicala privata (ptr ca la stat nu ofera nimic de care sa fiu sigur ca merita banii) si pina la medicamente deoarece cele compensate nu le gasesti sau stai la cozi ca sa prinzi plafonul alocat de stat. Deci, stiu ce spun cind afirm ca nu primesc nimic in schimb.

Sunt genul care prefera sa se bazeze pe forte proprii decit pe pomana statului si prefer sa mor la 65 de ani decit sa stau sa astept pensia statului (daca o sa ajung sa ma bazez pe ea atunci m-am rata in viata ca profesionist). pe de alta parte, sper sa nu devin prea off topic, toti banii pe care ii platesti ajung in buzunarele cui nu trebuie deoarece se stie ca statul este si un prost administrator si o vaca de muls.

Insa ideea mea de baza este aceeasi: CF nu mentioneaza cistigurile din forex (chiar daca nu sub aceasta denumire explicita) ca fiind impozabile. deoarece nu s-au gindit si nici nu le pot urmari :-?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.