Sari la conținut

SETTING UP THE INDICATORS FOR OUR TRADING

Postări Recomandate

Pana le dibuiesti pe toate e greu ... dar nu ma las!!!

Ok, deci am ajuns in faza sa aleg din mai multe strategii . Acum m-am impotmolit.

Am gasit aceasta strategie care vine frumos in pdf si atat. Spre deosebire de cele care le-am citit si la care le-am instalat indicatorii, la asta mi-am prins urechile.

Strategia se numeste FX Destroyer. Pentru cine o doreste am atasat-o.

Problema e cu setarile. Iata ce ma doare:

SETTING UP THE INDICATORS FOR OUR TRADING

1.5 exponential Moving average, close (Blue Colour)

2.10 exponential Moving average, open (Red colour)

3.80 simple moving average set to close, (Blue colour)

4.Parabolic Sar set to default

5.ADX Indicator set to default (yellow colour, to activate the ADX indicator, you will not see ADX but you will see Average Directional Movement Index in your indicators list, click on it to activate as that is the ADX indicator)

+D1 (make it blue colour) it's your buy entry signal and confirmation to enter the market

-D1 (make it red in colour) opposite of +D1, that is the sell entry confirmation.

6.Four Horizontal trendlines with parameters set to 10, 20, 25 and 40

Ce nu inteleg:

la EMA prima cifra dupa numarul de ordine unde se adauga;la ce parametru se schimba?

Daca EMA average este acelasi si la punctul doi dar cu alte caracteristici

Punctul 3 este tot EMA dar cu 80? si daca daca unde se pune 80?

Restul le-am pus si le inteleg

Multumesc celui care imi raspune si sa-i dea domnu' maine 200 de pipsi intr-o ora. :P

FX_Destroyer.pdf

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca am inteles eu bine problema ta e de a pune de mai multe ori pe grafic indicatorul Moving Average setat la diverse valori.

OK. Deci, instalezi Moving Average pe grafic, iar ca sa-i dai valoarea 5 EMA ... da-i dublu click pe linia indicatorului si la Parameters ai optiunea Period unde pui valoarea 5, tot aici la Style poti seta culoarea si tipul de linie, iar faptul ca zice EMA inseamna ca la MA method vei selecta optiunea Exponential. Dupa acest lucru... mai pui odata indicatorul Moving Average pe grafic dar acum i dai o alta valoare si o alta culoare, in speta 10 si culoarea red (parca).Identic faci si pentru al treilea Moving Average... cel cu valoarea 80.

In concluzie EMA inseamna ca la MA method selectezi Exponential

SMA inseamna ca la MA method selectezi Simple

EMA si SMA sunt niste setari diferite ale aceluiasi indicator MA (Moving Average)

Asta a fost prima mea problema de care m-am lovit cind am inceput sa studiez forexul :P

Link spre comentariu

Daca am inteles eu bine problema ta e de a pune de mai multe ori pe grafic indicatorul Moving Average setat la diverse valori.

OK. Deci, instalezi Moving Average pe grafic, iar ca sa-i dai valoarea 5 EMA ... da-i dublu click pe linia indicatorului si la Parameters ai optiunea Period unde pui valoarea 5, tot aici la Style poti seta culoarea si tipul de linie, iar faptul ca zice EMA inseamna ca la MA method vei selecta optiunea Exponential. Dupa acest lucru... mai pui odata indicatorul Moving Average pe grafic dar acum i dai o alta valoare si o alta culoare, in speta 10 si culoarea red (parca).Identic faci si pentru al treilea Moving Average... cel cu valoarea 80.

In concluzie EMA inseamna ca la MA method selectezi Exponential

SMA inseamna ca la MA method selectezi Simple

EMA si SMA sunt niste setari diferite ale aceluiasi indicator MA (Moving Average)

Asta a fost prima mea problema de care m-am lovit cind am inceput sa studiez forexul :P

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate! :)

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.