Sari la conținut
Postat
  • Management

Pe 1 noiembrie va incepe un nou concurs care va tine pana pe 30 noiembrie. Am reactivat sistemul de inscriere pe baza de invitatii pentru ca vreau sa se inscrie numai cei care au cont pe vamist. Deci, ca sa primiti invitatia, scrieti aici ca vreti sa participati sau dati un PM la mine si o sa primiti invitatia pe adresa de mail cu care sunteti inregistrati pe forum.

Premiul este deocamdata tot o sticla de vin de colectie. Daca o sa apara pe parcurs un sponsor (brokerii care urmaresc discutiile de pe vamist ma pot contacta daca doresc sa sponsorizeze concursul), premiul va fi mai consistent... Daca nu, nu :P

Regulile:

- Maximum drawdown - 20%;

- Castiga cel care are cel mai mare portofolio return;

- La sfarsitul concursului, castigatorul va trebui sa posteze history-ul;

- Nu se vor face depuneri/retrageri pe perioada concursului

Pentru cei care nu au mai participat pana acum:

Tranzactiile se vor face utilizand platforma de la Oanda. Pentru a putea participa, trebuie sa va deschideti un cont DEMO la ei. Daca aveti probleme cu deschiderea contului, scrieti aici si va ajutam.

Mult succes tuturor! Aveti aprox 3 saptamani pentru inscriere.

• Răspunsuri 75
  • Citiri 26,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Featured Replies

Postat
  • Autor
  • Management

Bine ai venit Dinu. Iti trimit imediat invitatia.

Adi, sper ca la tine a ajuns deja.

Postat

si eu,

vreau sa probez o strategie noua.

Postat
  • Autor
  • Management

Daca e cineva care s-a inscris si nu a primit invitatia, sa-mi spuna. Eu am trimis la mail-urile cu care v-ati inregistrat pe forum dar poate unii si le-au schimbat intre timp (daca au facut-o, sper sa-si updateze si profilul pe vamist).

Postat

ma inscriu :P

Postat
  • Autor
  • Management

ma inscriu :P

:)

Din 2006 pe forum si asta e primul post :D . Pe 28 vad ca implinesti 2 ani pe vamist. La multi ani... si mai multe posturi :D. Trimit imediat invitatia si la tine. Succes!

Postat

si eu

Postat
  • Autor
  • Management

@Aemil, am trimis.

Dintre toti cei care au cerut invitatii, doar 4 s-au inscris. Aveti probleme cu inscrierile?

Postat

Hey... :P

Trimitemi si mie o invitatie de participare la concurs.

Am verificat si nu am primit.

Ms :)

Bye!

Postat

Si eu vreau sa ma inscriu

Trimite-mi pe email invitatie.

Postat
  • Autor
  • Management

Pentru ca o sa fiu plecat si nu o sa am acces la internet, va rog sa va inscrieti la concurs pana joi seara la ora 21:00. Dupa aia nu o sa mai pot sa trimit invitatii sau sa dau accept la cei care nu au folosit invitatia trimisa. Pana acum sunt inscrisi 7 oameni.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.