Sari la conținut
Postat
  • Management

Pe 1 noiembrie va incepe un nou concurs care va tine pana pe 30 noiembrie. Am reactivat sistemul de inscriere pe baza de invitatii pentru ca vreau sa se inscrie numai cei care au cont pe vamist. Deci, ca sa primiti invitatia, scrieti aici ca vreti sa participati sau dati un PM la mine si o sa primiti invitatia pe adresa de mail cu care sunteti inregistrati pe forum.

Premiul este deocamdata tot o sticla de vin de colectie. Daca o sa apara pe parcurs un sponsor (brokerii care urmaresc discutiile de pe vamist ma pot contacta daca doresc sa sponsorizeze concursul), premiul va fi mai consistent... Daca nu, nu :P

Regulile:

- Maximum drawdown - 20%;

- Castiga cel care are cel mai mare portofolio return;

- La sfarsitul concursului, castigatorul va trebui sa posteze history-ul;

- Nu se vor face depuneri/retrageri pe perioada concursului

Pentru cei care nu au mai participat pana acum:

Tranzactiile se vor face utilizand platforma de la Oanda. Pentru a putea participa, trebuie sa va deschideti un cont DEMO la ei. Daca aveti probleme cu deschiderea contului, scrieti aici si va ajutam.

Mult succes tuturor! Aveti aprox 3 saptamani pentru inscriere.

• Răspunsuri 75
  • Citiri 26,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Featured Replies

Postat
  • Moderators

..... trebuie sa dam si sufletul din noi. Oricum al meu e al forex-ului!

:))http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' /> foarte frumos spus, si adevarat! Al meu e al diavolului de mult, dar ma gandesc ca nu e nici o diferenta...

Later edit: Stefan, fa ceva cu fluiericiul care apare in loc de pupacios, ma chinui de 5 minute sa il pun pe pupacios si nu pot... ideea e ca fluiericiul e "doua puncte si minus" si se baga in loc de orice icon care incepe cu astea doua (multe iconuri) inclusiv in loc de pupacios, care apare "fluierici stelutza". Nu poti sa pui fluiericiul sa fie de exemplu "doua puncte liniuta F" ?? Si scapam de el. Am vazut ca se intampla si la altii

Editat de tradelover

Postat

Mersi Tradelover.

@ mine... am facut niste greseli de calcul total aiurea pe care nici nu vreau sa le spun. :)) Am mai patit la scoala asa ceva si m-am ales cu un 3 la matemetica... dar tot am scos media 8 atunci.Nu degeaba matematica a fost materia mea preferata.

Postat

Se pare ca am dat-o in bara , am reusit drawdownul in incercarea de-al ajunge pe Tradelover :)) , am lasat o pozitie over the weekend , si m-a omorat gap-ul ... am reusit sa recuperez in caz ca nu se calculeaza drawdownul in weekend :P

Postat

de ce nu se mai actualizeaza rezultatele de la conscurs pe site la oanda?

Postat
  • Autor
  • Management

Hmmm... acum am vazut si eu ca sunt inca statisticile de vineri. Daca nu se updateaza nici astazi, o sa le trimit un mail.

Postat
  • Moderators

Au mai facut figuri de astea over the weekend, normal ar fi sa apara sambata, dar de obicei apar luni seara (la mine) iar uneori apar marti sau chiar miercuri. Nu e prima data. Calmo calmo paciento...

Later Edit: m-am uitat la alte cateva concursuri, nu este nici unul updatat, cum spuneam, s-or fi imbatat astia vineri, dupa balbaiala pietei, si inca nu s-or trezit

Editat de tradelover

Postat
  • Moderators

Cam mult ii tine betia aia... si eu care voiam sa ma vad in top... grrr

Postat
  • Moderators

In sfarsit si-a revenit, cred ca si-au facut o regula noua, sa updateze doar vinerea :))

Postat
  • Autor
  • Management

Tradelover, ce fel de vin ziceai ca-ti place?

concurs_forex.jpg

Postat
  • Moderators

Adica e si pe alese?? :P

Mie imi place ala mai dulce, ca pentru cucoane... La cat ma pricep eu la vinuri, hihi... baba si mitraliera... era sa scriu baba si forexul, dar tocmai mi-am adus aminte de vo cateva babe care ne-ar putea da lectii la toti de pe aici...

Oricum, inca odata, sfatul meu e sa NU tranzactionati cu nivelul ala de risc pe real. E sinucidere curata. Din punctul meu de vedere singurii care au fost "realisti" la concursul asta au fost aemil, Lint si adraz, dintre care doar primul a facut profit, iar ceilalti doi au prea putine tranzactii ca sa judecam. Deci in conceptia mea, aemil ar trebui sa ia sticla. Un profit de 2% lunar, well... cam asta e ceea ce un trader BUN ar trebui sa aiba ca target! Adica nu in sensul ca "sa nu spere la mai mult", ci in sensul ca "acolo ar trebui sa il duca money managementul, loturile mici si riscul unui procent infim din cont". Play safe! Keep the pip. Let room for loses! Nu distruge contul in 2 tranzactii!! Si daca reuseste sa faca asta constant, cu un drawback de numai 1% (facut de aemil) ori chiar mai putin, s-a scos! Asta e ceea ce numesc eu "money management". Daca concursul ar mai fi continuat inca cateva luni, probabil noi toti astia cu risc de 15% pe tranzactie am fi fost cu capul la fund, pe cand cei cu risc mic ar fi reusit in cel mai rau caz sa piarda vreo 5% pana la sfarsit. E drept ca nici nu s-ar fi imbogatit, dar care ati venit in forex cu gandul sa deveniti milionari peste noapte, well... tzeapaaaa....

Later Edit:

Am vrut sa pun restul statusului, ca sa nu am restanta :D. Dar se pare ca nici pe asta nu pot sa il accesez de la job. Linkul contine "game" si este blocat de firewall. Dar tot am zis ca dau contul si parola, well, incercati "rimping" cu parola "123456". Este parola de master, ca Oanda (nu stiu daca are) nu are investor. Nu il hacuiti de tot in astea 4 zile ramase :D Orice tranzactie aparuta dupa data de azi nu este a mea. Daca nu se gaseste vreun "destept" sa schimbe parola (sper sa nu!) atunci am de gand sa o schimb in decembrie si sa folosesc contul in continuare. O sa pastrez vinul pentru Craciun, dar o sa mai vreau si pentru Paşte :D Mwaaaa hahahaha...

Editat de tradelover

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.