Asta era "mare" veste de care vorbeam acum vreo doua zile in threadul cu analizele in format video . Pentru mine e o realizare pentru ca daca o sa cautati pe forum o sa vedeti ca se vorbea despre asa ceva de foarte mult timp si am tot amanat. Acum engine-ul este in sfarsit gata si voi incepe sa bag brokeri in baza de date (momentan sunt doar doi ). Daca este cineva interesat sa testeze platforma si sa ajute cu sugestii sau cu adaugarea de brokeri, sa-mi ceara detalii pe privat. Platforma va fi publica pe la sfarsitul lunii noiembrie.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Asta era "mare" veste de care vorbeam acum vreo doua zile in threadul cu analizele in format video
. Pentru mine e o realizare pentru ca daca o sa cautati pe forum o sa vedeti ca se vorbea despre asa ceva de foarte mult timp si am tot amanat. Acum engine-ul este in sfarsit gata si voi incepe sa bag brokeri in baza de date (momentan sunt doar doi
). Daca este cineva interesat sa testeze platforma si sa ajute cu sugestii sau cu adaugarea de brokeri, sa-mi ceara detalii pe privat. Platforma va fi publica pe la sfarsitul lunii noiembrie.
Editat de Stefan