Sari la conținut

NorthFinance


C.Net

Postări Recomandate

vreau sa retrag bani de la North Finance http://www.northfinance.com problema este ca trebuie sa intru in posesia banilor destul de urgent,

le-am scris pe mail-uri dar n-am primit inca nici un raspuns

telefonul lor de pe site suna intr-una ocupat iar unde scrie live chat se deschide defapt un formular de contact

are cineva expereinta cu retragerea de bani de la ei? ca procedura?

 

multumesc anticipat si astept raspuns

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Pe pagina lor de web zice ca sunt in curs de preluare de catre FxPro. Exista o reclama mare cu "transfer your account to FxPro in 3 easy steps" (desi conform procedurii, sunt 4 pasi, hihi), ceea ce se pare ca presupune doar o serie de clickuri de mouse.

 

Eu nu am tranzactionat cu ei niciodata, dar ma gandeam asa ca popandacul, ce ar fi sa transferi contul la FxPro, si apoi sa scoti bani de la FxPro, ca nu de alta, dar dupa cum spun reclamele de pe aici de prin zona, vamistul este prietenul celor de la FxPro, si viceversa. Si cu ocazia asta lamurim daca sunt seriosi sau nu (hehe, pe banii tai, desigur! :)))

 

Si daca te gandesti la chestia asta serios, atunci o sa unim treadul acesta cu ala de la FxPro, care e pinned, dar vad ca nu mai se sinchiseste nimeni sa posteze in el.

 

Later Edit: Apropo, Stefan, m-am suparat pe reclama de la FxPro in momentul in care am descoperit ca se suprapune peste fereastra de chat si peste mesajele care vin pe PM, daca deschid chatul sau mesageria, nu pot muta ferestrele pentru ca povestea reclămoasă din topul paginii apare peste ele si se inroseste de ciuda cand pun mousul pe ea, :P (si nici nu vad ce scriu). Tre sa schimb pagina si sa derulez in jos sa dispara reclama, abia apoi pot folosi chatul si PM-ul. Daca ai timp, da-i doi dupaci la reclama aia sa stea frumos in banca ei in background cand deschid chatul, si sa nu se urce deasupra. Sarutmana.

 

Later Later Edit: interesant ca se intampla numai cu topul ferestrei, partea cu meniurile. Daca suprapun reclama cu aria utilizator a ferestrei de chat, reclama apare de desupt, cum este normal, daca observatia asta iti e de vreun folos. Am probat cu reclama care apare in partea de jos a paginii. De asemenea, daca ajuta cu ceva, folosesc firefox 3.0.3

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.