In profundele mele reflectii despre piata ( ) am ajuns sa ma intreb cum poti fi absolut sigur ca esti in avantaj, probabilistic vorbind. Cum poti fi sigur ca daca faci acelasi lucru mereu vei avea aceleasi sanse de reusita mereu?
Si mi-am adus aminte de ce se intampla in timpul stirilor. De toata imbulzeaza care are loc in cateva minute. Daca ai avea aceleasi sanse de reusita, brokerii nu ar sari sa mareasca spread-ul de exemplu, pentru ca traderii ar fi la fel de interesati... Asta e semnalul clar din punctul meu de vedere ca atunci ai un avantaj pe care nu-l ai in mod normal. Avantaj ucis in mare parte de spread-uri sau slippage.
Intrebarea mea e daca tranzactionati sau ati tranzactionat pe stiri si ce-a iesit?! N-am prea gasit cine stie ce documentatie pe partea asta in afara de magicul "fix inainte de stiri pune ca iepurasul 2 ordine unul x pips deasupra pretului si unul x pips dedesupt si te umpli de bani".
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
In profundele mele reflectii despre piata (
) am ajuns sa ma intreb cum poti fi absolut sigur ca esti in avantaj, probabilistic vorbind. Cum poti fi sigur ca daca faci acelasi lucru mereu vei avea aceleasi sanse de reusita mereu?
Si mi-am adus aminte de ce se intampla in timpul stirilor. De toata imbulzeaza care are loc in cateva minute. Daca ai avea aceleasi sanse de reusita, brokerii nu ar sari sa mareasca spread-ul de exemplu, pentru ca traderii ar fi la fel de interesati... Asta e semnalul clar din punctul meu de vedere ca atunci ai un avantaj pe care nu-l ai in mod normal. Avantaj ucis in mare parte de spread-uri sau slippage.
Intrebarea mea e daca tranzactionati sau ati tranzactionat pe stiri si ce-a iesit?! N-am prea gasit cine stie ce documentatie pe partea asta in afara de magicul "fix inainte de stiri pune ca iepurasul 2 ordine unul x pips deasupra pretului si unul x pips dedesupt si te umpli de bani".