- Răspunsuri 28
- Citiri 9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
merlyn 12 postări
-
Scrat 5 postări
-
Stefan 3 postări
-
andrei_lint 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Si eu vreau sa intervin aici, ptr. ca ma deranjeaza modul in care s-a pus problema. Fiecare are timpul lui, scurt si pretios de altfel si nu este obligat sa faca ceva benevol ptr. altcineva. Ca a facu
Featured Replies
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Saptamana asta am avut o mare surpriza care m-a cam pus pe ganduri. Dupa cum am spus acum o saptamana sunt in cautarea unui broker pt. a deschide un cont real. Deci m-am apucat sa bat netul in lung si-n lat de m-am saturat . Totodata mi-am facut mai multe conturi demo sa vad diferente de servicii si de promtitudine . Si acum surpriza de care vorbeam la inceput. De la un broker la altul diferentele pe chart in ceea ce vedem noi sunt uneori chiar semnificative si in ceea ce priveste pretul (nivel de pret, lungime candele si forma acestora), cat si a indicatorilor (indicatori identici si cu acelasi setari). Deci 5 persoane de pe vamist avand brokeri diferiti vor vedea o candela diferita atat ca marime cat si ca forma ; unii vor avea divergenta pe un anumit indicator iar altii nu ; unii vor avea anumite nivele de suport/rezistenta care nu mai sunt valabile la restul ; aceiasi EMA folosita de cele 5 persoane va fi valabila intr-un caz si in altele nu ... etc.
Eeeee ! jale mare si multa ceata. Cel putin eu acum m-am desumflat rau . Deci la ce bun sa stiu de un hammer daca-l vad numai daca vrea brokerul sa mi-l arate, la ce bun un indicator care nu arata divergenta dacat daca vrea si brokerul , de ce sa tin seama de o rezistenta inchipuita cand pretul real e in alta parte. tragi pe grafic..., cu Fibo si iau masura aiurea dupa lungimea falsa a candelei din top/bottom.Ceata totala si la discretia brokerului.Aici doresc sa ma lamureasca cumva cei mai vechi. Marturisesc ca de un an de cand fac demo am lucrat doar pe o singura platforma a celor de la FDD.
Alaturat pun cateva foto. cu aceiasi pereche si acelasi TF de la IbFx versus FDD. Vedeti si voi diferentele. Indicatorii setati identic.
Deci.... cine ma scoate din ceata !?