Sari la conținut

Din ianuarie, concurs de forex trading pe platforma MT4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Management
Postat

Cel tarziu duminica

• Management
Postat

Cei care au primit datele pt ftp si si-au setat corect platforma apar pe forex[/acronym]-challenge"]http://vamist.com/forex-challenge

Cei care nu apar inseamna ca ori nu si-au setat corect platforma (trebuie sa urmareasca din nou pasii din mesajul trimis de mine si sa se asigure ca atunci cand apasa pe butonul "test" apare mesajul pe care l-am scris eu in mini-tutorialul trimis pe privat), ori nu au primit inca datele pentru FTP. Pana duminica (posibil chiar azi daca ajung acasa) trimite conturile de FTP si la ultimii inscrisi.

• Management
Postat

3 precizari:

1. @tibys, vezi ca ai facut un trade si equity-ul e mai mare de 2000 USD. Pana la inceperea concursului trebuie sa-ti faci alt cont si sa nu tranzactionezi pe el pana pe 7 ianuarie.

2. @Tavi, tu ai setat corect platforma dar inca nu a apucat sa publice niciun statement. De aia apare "N/A". Pana incepe concursul sa o lasi sa publice cel putin o data statement-ul

3. va rog sa tineti cont ca la sfarsitul concursului se vor verifica statement-urile detaliate si in cazul in care unul dintre castigatori a facut tranzactii inainte de data de 7 ianuarie, acesta va fi descalificat si va pierde premiu. Daca din greseala faceti tranzactii inainte de inceperea concursului, va rog sa va faceti alt cont pentru concurs pe care sa-l postati aici.

• Management
Postat

Ar fi dureros sa stau sa o actualizez eu manual :P Se actualizeaza singura in timp real.

• Management
Postat

Am mai adaucat si coloana "Account" ca sa puteti vedea contul care este inscris in concurs.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.