Sari la conținut

Ce se intampla daca oamenii dispar


Stefan

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

  • Moderators

grrrr, nu reuseam deloc sa le aduc, le-am vazut in trecut de vreo 10 ori pana la jumatate sau pana la o treime si apoi crăpa. am incercat cu reply-av, si cu cu keepvid.com si cu alte traznai de astea, dar nu reuseam, ca nu puteam sa dibuiesc linkul. linkul ala care se da in pagina este linkul spre player, nu spre fisierul respectiv, well, au si ei protectia lor, ori nu am stiut eu cum sa pacalesc plazerul, pentru ca isi face un fisier temporar, hxbglp.tmp sau asa ceva, in care pune filmele, si pe care il tine legat si nu poate fi accesat pt copiere, apoi cand inchizi playerul dispare fisierul.

 

pana la urma m-am suparat pe ei si am intrat cu etherreal pe placa de net si am dibuit linkul de unde isi cara fiserul. si l-am adus mocaneste, cu flashget (cred ca merge cu orice ftp client ori download manager, odata ce ai linkul direct la fisier).

 

well, linkurile directe la cele doua fisiere (numerele sunt fixe nu se schimba, le plaseaza playerul lor de fiecare data cand aduce fisierul temp).

 

http://videoserver616.filebox.ro/get_video.php?file=030d220dd37798f78eba6b5ee4c3466e&start=0
http://videoserver775.filebox.ro/get_video.php?file=b26b07c135499ad52923abaa39a1c95b&start=0

nu stiu exact ordinea, care e care. La sfarsit dupa ce le aduceti, le redenumiti aftermath, ori cum vreti voi, cu extensia .FLV si le puteti playa cu orice flv player (firefoxu are in el, mai exista unu la nero, altu la replyAV, ori aduceti unu de pe net, ori convertiti in format avi sau mp4). Extensia e importanta, altfel dld managerul le salveaza cu extensie html sau php si nu le puteti deschide. Asta pentru "colectionari" care vor sa aiba ei fisierele. Eu le-am pus la un loc cu zeitgeist, desi dupa cat am vazut din filme, nu sunt nici pe departe la fel, astea sunt oleaca aiurea (nika despre cernobâl, unde vegetatia si pasarelele au inflorit in absenta omului? nika despre incasi si azteci si despre cultura kmerilor cambodgieni, cladirile alea imense peste care au crescut copacii la machu pichu si in angkor, am vazut angkorul, este bestial, au acolo un ficus care a crescut peste o "biserica" si si-a intins radacinile de jur imprejur, acum biserica sau templu respectiv este in interiorul copacului, nu e poanta!), dar sunt faine pt cine le vrea sa le pastreze ca documentare.

 

Ma uit deseara "complet si complex" la ele, vorba lui Gyuri Pascu.

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Eu m-am uitat la tot "Life after people" si jumatate din celalalt. Parca in primul vorbeste atat de Cernobil cat si despre constructii facute de civilizatii stravechi peste care au crescut pomii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.