Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 5
  • Citiri 2,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

La Multi Ani!,

@Stefan, aud ca te-ai nascut pe 17 Feb, adik in aceeasi zi cu fimiu. Sunt nerabdator sa te cunosc. Sa vad ce poama o iesii si fimiu %%- Glumesc, bineinteles.

Pe fimiu l-am calculat sa iasa asa si tot cu mine seamana. Asta e. Nu ma pun cu Mama Natura :)

Postat

multumesc tuturor pentru urari! sper s-avem ocazia sa ne-adunam toti vreodata si sa ne bucuram impreuna la o halba de bere si niste mici, si eventual un tort.

Editat de Scrat

Postat
  • Management

[...]

@Stefan, aud ca te-ai nascut pe 17 Feb, adik in aceeasi zi cu fimiu. Sunt nerabdator sa te cunosc. Sa vad ce poama o iesii si fimiu :) Glumesc, bineinteles.

Pe fimiu l-am calculat sa iasa asa si tot cu mine seamana. Asta e. Nu ma pun cu Mama Natura :)

%%- Nu stiu cine ti-a zis... dar ti-a zis gresit. Nu sunt nascut pe 17 feb. Oricum, apreciez entuziasmul tau :D

Postat

La multi Ani Florin , cu sanatate, intelepciune si noroc !!!

La multi ani sa ne traiesti

Pe big shark sa-l zapacesti

Si pe noi sa ne inveti

Banii cum ii manuiesti !

Ca din criza asta, frate

Sa stam cu "big shark" in brate

Sa strigam in piata "BUY"

"Shark meat" frigarui !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.