In primul rând îmi cer scuze daca nu intelegeti dc am făcut topicu asta o sa încerc sa dau 2 explicații: una ca sa ma descarc și una poate din nervii mei cineva învață ceva.
Am început pe interbank după 2 luni de demo am zis sa trec pe un cont live am început cu 100$ folosind strategia LP50 a lui LazyPawn căruia vreau sa ii mulțumesc si poate ne mai onorează cu încă o strategie dacă are timp.Primele doua zile am tras tare sa zic asa m`am riscat mai mult și am reușit sa fac din cei 100$ 271$... foarte mândru și foarte happy ce am putut face asta în 2 zile dar ma luat valu... am uitat de strategie de reguli de piața,aveam numai bani în cap...și bineînțeles am dat un cap de tavan urat rău și am pierdut 180 de $ prin tranzacții deschise foarte prost (numi venea sa cred ca eu am făcut asta și pe vară-mea de 6 ani dacă o puneam nu făcea asta ...în fine ) și lăcomie și speranța ca își va reveni și voi face profit sau măcar sa le scot pe 0.Normal am stat 1 zi furios si deprimat dar am decis sa revin cu forte proaspete... și am revenit chiar foarte frumos reușind în următoarele 5 zile sa fac 520 de $... (vroiam sa ii scot da având cont recent făcut pe interbank trebuie sa aștept 30 de zile de la depunere) asa ca mi`am stabilit un target,pana voi putea sa scot vreun $,de 1000$ (mai aveam vreo 2 sapt jumate dacă am putut 500 intro săptămâna cum sa nu pot încă 500 în 3 zile!! eram zeu si miezu din fanta).Ei bine eram... ptr ca din nou ma luat valu si am uitat de strategie si reguli si stuff ... IAR... probabil ca asta face parte din tradingu live ... si mai mult ca sigur emoțiile voastre is mai importante si decisive decât o strategie...astea fiind spuse am pierdut cei 550 de $....mai am 18$..... am zis k înnebunesc m`am certat cu toata lumea timp de 3 zile ptr ca aveam nervi.
De ce va zic toate astea care sunt deja știute si ras discutate,ei bine consider ca trebuie un exemplu concret sa înțelegeți bine.Sunt sigur ca si mine o sa ziceți da da am înțeles fără emoții fără nimic dar nu e chiar asa si nu se compara demo si tupeul care il aveți acolo cu tradingu live unde va spun sincer oricat de mulți bani ați avea trageți de fiecare cent.(sau poate doar eu fac asta )
Concluzia: întradevăr faceți un cont cu niște bani care sa ii pierdeți sa vedeți cum e sa va antrenați sa fiți calmi si cu sânge rece sa nu va rugați da Dumnezeu si sa dați cu agheasma pe PC sa scoateți rau' din el in speranta ca aja va creste sau scade piața.Din experienta mea nu e bine sa iti propui o suma care sa fue atinsa la sfarsitul zilei sau lunii sau saptamanii ptr ca veți trage de voi si de bani si veți greși si o sa pierdeți, aplicați strategia fără sa va gândiți la profit si mai mult, avetzi răbdare si nu va mințiți.
Cat despre mine sincer sa fiu is foarte demoralizat dar am învățat 2 lucruri : se poate face ceea ce ne dorim toti(bani) si am fost in stare sa fac acei bani pe care întradevăr i`am pierdut, si sub nici o forma sa te lasi dus de mirajul banilor făcuți cat mai rpd posibil.Am vrut sa ma las de Forex dar nu inca mai am nervi si emoții destule ptr inca vreo 2 conturi si acum trag de mine sa recuperez dolar cu dolar din cei 18 sa continui;ma gândesc ca asa imi va pune răbdarea la încercare si mai învăț ceva
Mult succes si mulți pipsi si multa minte! sper sa fiu un exemplu din care sa învățați ceva
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
In primul rând îmi cer scuze daca nu intelegeti dc am făcut topicu asta o sa încerc sa dau 2 explicații: una ca sa ma descarc
și una poate din nervii mei cineva învață ceva.
Am început pe interbank după 2 luni de demo am zis sa trec pe un cont live am început cu 100$ folosind strategia LP50 a lui LazyPawn căruia vreau sa ii mulțumesc si poate ne mai onorează cu încă o strategie
dacă are timp.Primele doua zile am tras tare sa zic asa m`am riscat mai mult și am reușit sa fac din cei 100$ 271$... foarte mândru și foarte happy ce am putut face asta în 2 zile dar ma luat valu... am uitat de strategie de reguli de piața,aveam numai bani în cap...și bineînțeles am dat un cap de tavan urat rău și am pierdut 180 de $ prin tranzacții deschise foarte prost (numi venea sa cred ca eu am făcut asta și pe vară-mea de 6 ani dacă o puneam nu făcea asta ...în fine ) și lăcomie și speranța ca își va reveni și voi face profit sau măcar sa le scot pe 0.Normal am stat 1 zi furios si deprimat dar am decis sa revin cu forte proaspete... și am revenit chiar foarte frumos reușind în următoarele 5 zile sa fac 520 de $... (vroiam sa ii scot da având cont recent făcut pe interbank trebuie sa aștept 30 de zile de la depunere) asa ca mi`am stabilit un target,pana voi putea sa scot vreun $,de 1000$ (mai aveam vreo 2 sapt jumate dacă am putut 500 intro săptămâna cum sa nu pot încă 500 în 3 zile!! eram zeu si miezu din fanta).Ei bine eram... ptr ca din nou ma luat valu si am uitat de strategie si reguli si stuff ... IAR... probabil ca asta face parte din tradingu live ... si mai mult ca sigur emoțiile voastre is mai importante si decisive decât o strategie...astea fiind spuse am pierdut cei 550 de $....mai am 18$..... am zis k înnebunesc m`am certat cu toata lumea timp de 3 zile ptr ca aveam nervi.
De ce va zic toate astea care sunt deja știute si ras discutate,ei bine consider ca trebuie un exemplu concret sa înțelegeți bine.Sunt sigur ca si mine o sa ziceți da da am înțeles fără emoții fără nimic dar nu e chiar asa si nu se compara demo si tupeul care il aveți acolo cu tradingu live unde va spun sincer oricat de mulți bani ați avea trageți de fiecare cent.(sau poate doar eu fac asta
)
Concluzia: întradevăr faceți un cont cu niște bani care sa ii pierdeți sa vedeți cum e sa va antrenați sa fiți calmi si cu sânge rece sa nu va rugați da Dumnezeu si sa dați cu agheasma pe PC sa scoateți rau' din el in speranta ca aja va creste sau scade piața.Din experienta mea nu e bine sa iti propui o suma care sa fue atinsa la sfarsitul zilei sau lunii sau saptamanii ptr ca veți trage de voi si de bani si veți greși si o sa pierdeți, aplicați strategia fără sa va gândiți la profit si mai mult, avetzi răbdare si nu va mințiți.
Cat despre mine sincer sa fiu is foarte demoralizat dar am învățat 2 lucruri : se poate face ceea ce ne dorim toti(bani) si am fost in stare sa fac acei bani pe care întradevăr i`am pierdut, si sub nici o forma sa te lasi dus de mirajul banilor făcuți cat mai rpd posibil.Am vrut sa ma las de Forex dar nu inca
mai am nervi si emoții destule ptr inca vreo 2 conturi si acum trag de mine sa recuperez dolar cu dolar din cei 18 sa continui;ma gândesc ca asa imi va pune răbdarea la încercare si mai învăț ceva
Mult succes si mulți pipsi si multa minte! sper sa fiu un exemplu din care sa învățați ceva
Editat de influxed