Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Barbones, la multi ani si tot ce-ti doresti (ca forumul zice ca azi e ziua ta)!

Cred trec sambata pe acolo sa va salut dar nu o sa pot sta mai mult de o ora pentru ca voi merge mai departe (in Bulgaria). O sa fiu cu fratele (sa vedeti ce semanam), cumnata si poate si prietena daca nu pleaca cu familia. Te sun cand ajung in Vama Veche ca sa-mi explici cum ajung la voi.

Sar'na. Daca suntem beti sa nu te superi :). Te astept cu prietena si cu cumnata :)

• Răspunsuri 26
  • Citiri 11,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

foarte relaxanta, pacat ca nu ai venit.

multumim barbu pt tot ce ai facut. :)

eu nu am poze, dar au fost cateva aparate pe acolo.

Postat
  • Autor

Eu am ceva poze dar nu stiu daca sa le pun aici. Din pmdv a fost prea scurt, n-am avut timp sa ma imbat ca lumea.... .

Am sa postez totusi una, cea mai clara si unde se vad foarte bine persoanele care au fost si ceea ce au facut tot timpul cand nu analizau trendurile de bere.

post-2659-1244896395_thumb.jpg

Editat de Barbones

Postat

@Barbones am eu niste poze cu tine compromitatoare si daca as fi in locul baietilor care au lipsit de la intalnire nu te-as crede pe cuvant...hehe :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.