Sari la conținut
Postat

Academia Forex lanseaza un concurs extrem de interesant, o adevarata provocare pentru traderi.

- 10 premii în valoare totală de 55.000 lei

- Sunt premiati si cei care pierd

- Inscrirere gratuita, nu exista absolut nici un cost

• Răspunsuri 22
  • Citiri 9,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat

Adica simplificat puteai juca un lot standard de 100.000 o singura data, iar ca sa castigi/pierzi 10% din cont trebuia sa faci 1003 pipsi. Ori saptamana trecuta diferenta dintre maxim si minim a fost de 270 pipsi (3720-3450). Deci e clar ca nu putea castiga nimeni. Cred ca si-au ras in barba cand au vazut ca nu dau nici un castig (ceea ce era previzibil).

Concluzia mea: Eu am observat ca in Forex nu poti fenta nici piata si nici participantii la ea. Uneori ca sa fii profitabil citesti, inveti si eventual participi la cursuri. Cursuri pe care le promoveaza si initiatorii acestui concurs (Academia de forex). Cum ai putea frecventa aceste cursuri cand lectorii respectivi organizeaza un concurs la care nu poate castiga nimeni? Te astepti ca ei sa te invete sa fentezi piata asa cum si ei au fentat concurentii. Si probabil mai vor si bani pentru asta? Nu ei ar merita banii dati pe cursuri ci voi toti cei care ati scris aici pe forum de la care am invatat mai mult decat din orice curs de 4 ore. Dar n-o sa va dea nimeni o plata, ci sper sa v-o luati singuri din trading!

Editat de msjohntm

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

Orice vrei sa realizezi primesti atat aprecieri cat si critici. E normal si bine sa fie asa.

Noi le multumim si unora si altora.

Va asteptam la noul concurs BEST 5 TRADERS.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.