Sari la conținut

Featured Replies

Postat

A atins 1.3450

:-? nu vreau sa cadem in derizoriu - dar pe ce platforma iti arata tie 1.3450 ? Eu nu am nicaieri sub 1.3459.

Oricum nu conteaza ... ideea e ca dpmdv aici trebuie sa se termine corectia . Daca scade sub 1.3450 atunci prima statie e pe la 1.3420 si asta in drum spre cel putin 1.3300

Da! Ai dreptate! M-am uitat "ochiometric".1.3460 este lowl.
  • Răspunsuri 132
  • Citiri 36,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Am sa inchei aici acest topic... de fapt semnalele... Am ajuns la concluzia ca e fara sens ceea ce fac... adica a da semnale fara explicatii.

Imagini postate

Postat

EURUSD monthly!

O imagine face cat 2 pagini de explicatii

Dupa mine cred ca EURUSD-ul a intrat intr-o lunga perioada de consolidare. Rangeul va fi unul destul de larg.

post-1363-1242540980_thumb.png

Postat
  • Autor

Intrarea short nu a fost prea inspirata, asa ca astept o corectie la miscarea de vineri pentru a inchide pe un minus cat mai mic... sau cine stie ...

Postat
  • Autor

As inchide longul meu pe aici 1.3500... dar se pare ca sunt sanse de mai sus ... sa fie oare intoarcere long din 1.3420? Posibil ... sa mai asteptam.

Postat
  • Autor

In continuare las longul deschis , chiar daca cotatia poate scadea si la 1.3500... important e modul de comportare... cred ca e important sa vedem ce se intampla dupa ora 16:00

Postat

Incepe sa se simta aroma de short e/u ... si cat de repede se pare.

"Aroma" de corecție?

Am trecut de 1.3740, nu mai sunt obstacole spre 1.40-1.42 (în cel mai pesimist caz) si 1.48 într-un caz optimist.

Întradevăr global trebuie sa mai fie o coborâre mare sub 1.25, dar nu acum la moment :-?

Postat
  • Autor

Sunt de acord cu tine ( 1.4200) dar, daca scade sub 1.3700 si stationeaza putin pe acolo.... e de short... atat cat o fi :-?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.