Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Din cand in cand, ma obsedeaza cate o melodie si o ascult intr-una... over and over again. La un moment dat, ma satur de ea si dupa aia o perioada lunga nu o mai ascult. Acum, ma obsedeaza melodia de mai jos. Pe voi ce piesa va obsedeaza acum?

name="allowFullScreen" value="true"> type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">

• Răspunsuri 13
  • Citiri 5,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Postat

Din cand in cand, ma obsedeaza cate o melodie si o ascult intr-una... over and over again. La un moment dat, ma satur de ea si dupa aia o perioada lunga nu o mai ascult. Acum, ma obsedeaza melodia de mai jos. Pe voi ce piesa va obsedeaza acum?

Лист - Грёзы любви.mp3

Чайковский - Баркарола.mp3

Брамс - Венгерский танец №5

Моцарт - Турецкий марш

Editat de iordaki

• 8 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Postat
  • Moderators

Gigi D'Agostino - The Riddle

videoclipul cel putin e mortal, versurile sunt... interesante (a se citi istoria, despre miile de mesaje primite care incercau sa rezolve "the riddle", haha, si eu am incercat sa o rezolv, in felul meu, dar tot nu m-am lamurit daca descrie un act sexual sau criza mondiala... man of Aran, two hands of Babylon....), iar melodia e destul de antrenanta la randul ei

• 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Titlul este irelevant. Piesa este extrem de linistitoare, relaxanta chiar daca Bill Evans probabil era un pic trist sau nostalgic. Fostul lui contrabasist murise intr-un accident de masina dupa care Bill a fost atat de afectat incat timp de un an nu a mai cantat. Aceasta e prima reprezentatie dupa acea pauza.

http://www.youtube.com/watch?v=a2LFVWBmoiw

Editat de Cityzen

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.