Brokerul nu pierde ?
Posted 07 June 2009 - 03:06 PM
Posted 07 June 2009 - 04:01 PM
Salut sunt nou in ale forexului am un cont demo de 1 saptamana si am o intrebare la care nu am gasit raspuns nicaieri . Intrebarea este : daca brokerul imi vinde valuta la pretul de 1.3000 si cumpara la pretul de 1.3200 nu iese in pierdere ?
Brokerul nu vinde valuta el doar face tranzactia electronica intre trader si banca care publica pretul
Posted 07 June 2009 - 07:45 PM
Posted 08 June 2009 - 10:47 AM
Nobody Profits from Margin Calls!
Some people erroneously believe that OANDA might benefit from a client getting a margin call. The truth is that OANDA does not benefit at all. To the contrary.
Firstly, OANDA hedges its exposure for trades made by its clients by making corresponding trades with its third party banks. As a result, if you lose money on your OANDA trade, OANDA loses a corresponding amount to its third-party bank.
Secondly, traders who lose money have less money to use for trading and may reduce their trading activity. As a company, OANDA benefits most when its customers are trading.
The bottom line is that each margin call harms a client and it harms OANDA. But it also protects our client from loss
Posted 07 October 2009 - 03:27 PM
Salut daca cunosti putin l. rusa i-ti pot recomanda site urmator MasterforexV este neafiliat unui DC.. Asa ca sunt multe lucruri despre DC chiar foarte neplacute!!!Salut sunt nou in ale forexului am un cont demo de 1 saptamana si am o intrebare la care nu am gasit raspuns nicaieri . Intrebarea este : daca brokerul imi vinde valuta la pretul de 1.3000 si cumpara la pretul de 1.3200 nu iese in pierdere ?
Apropo acolo autorul ii numeste Hoti pe majoritatea DC.
Edited by Stefan, 07 October 2009 - 08:48 PM.
Linkul aparea total aiurea si oricum nu prea apreciez lumea care posteaza linkuri de la primul mesaj pe forum
Posted 08 October 2009 - 10:21 AM

(doar suntem pe forex, nu ?)
Posted 08 October 2009 - 10:26 AM

P.S.Men : hai ca ne-ai bagat in ceata. Rusa nu stiu, asa ca nu incerc sa intru pe site-ul respectiv.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users